Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Φοίβος Μορίδης:"Εκτιμώ και στηρίζω τον Παναγιώτη Τοκπασίδη" (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)

Στη σημερινή εκπομπή Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ του EVRIPOS 90FM που επιμελείται  η ομάδα του EViaGoal, μιλησε στους Γιώργο Νικολάου και Άγγελο Σμπιλίρη ο Πρόεδρος του ΑΟ Χαλκίς Φοίβος Μορίδης.

Ο κος Μορίδης απαντά ανοιχτά στις ερωτήσεις για τις πληρωμές των παιχτών της ομάδας, λέγοντας πως «όλοι οι παίχτες που μίλησαν μαζί μου έχουν ήδη πάρει μισθούς 2 και τριών μηνών…. Και την Τετάρτη θα πάρουν έναν επιπλέον μισθό, ενώ  θα πληρωθούν και αυτοί που δεν έχουν συμφωνήσει μισθό».
Επίσης ο κος Μορίδης τοποθετείται στα όσα είπε ο κος Λαθουράς και τονίζει πως: «από την πρώτη στιγμή εκτιμώ και στηρίζω τον Παναγιώτη Τοκπασίδη».
Ακόμα επισημαίνει πως στις 3 Νοέμβρη θα γίνει γιορτή με παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας και τονίζει πως στο ΔΣ της ομάδας θα συμμετέχουν οι Πασχάλης Νικολαϊδης και Τάσος Κολτσιδόπουλος.
Διευκρινίζει πως «ο κος Λαθουράς είναι τίμιος και αυθεντικός  ανθρωπος», απαντά στα όσα είπε ο κος Τοκαπσίδης για τις πληρωμές της Διοίκησης στην ομάδα, πως η Χαλκίδα  πρέπει να είναι πρώτη στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, για το αν θα αγοραστεί ΑΦΜ άλλης ομάδας, τους στόχους του ΑΟ Χαλκίς, για το μπάτζετ της  ομάδας και στην περίοδο Βουρδάνου αλλά και στην περίοδο Μορίδη, τονίζοντας πως «δεν δέχομαι κανέναν εκβιασμό».

Ακούστε ΟΛΑ όσα είπε ο κος Μορίδης στους Γιώργο Νικολάου και Άγγελο Σμπιλίρη, αμέσως πιό κάτω.

Επιμέλεια: Μπεκιάρης Χρήστος.