Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ήταν καλύτερος! Απόλλων Έρετριας - ΑΟ Δύστου 4-1! Δείτε φωτορεπορτάζ


Η καλή εμφάνιση του φιλοξενούμενου ΑΟ ΔΥΣΤΟΥ δεν ήταν ικανή να κάμψει την φόρα που είχε ο Πρωτοπόρος Απόλλωνας ο οποίος διψώντας για το τρίποντο στο πρώτο τέταρτο ήταν καταιγιστικός μη αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στον ΑΟ Δυστου που προσπάθησε.

Από την αρχή του αγώνα φάνηκε ποιος θα είναι το αφεντικό του παιχνιδιού και μόλις στο 9΄ ο συνήθης ύποπτος Σταματάκος αφού πήρε μπαλιά από το κέντρο πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και κεραυνοβόλησε τον άριστο σήμερα Μπαρολα γράφοντας το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά οι μηχανές της Ερέτριας πήραν μπρος και ο Ψαριανός μέσα στην περιοχή βρήκε την μπάλα και αριστοτεχνικά την έστειλε στα δίκτυα του Μπαρολα που έπεσε αλλά δεν μπόρεσε και 2-0.
 Στο 12΄  αντίδραση από τον Δυστο με τον Μαστροκωστα να βγάζει πολύ καλή σέντρα και ο Πηλίχος από κοντά δεν βρίσκει μπάλα. Στο 20΄ μίλησε πάλι ο Σταματάκος και αφού ευνοείται από κόντρα δέχεται την μπάλα και το βιολί -βιολακι και 3-0. Στο   26΄  ο Μπαρολας λέει όχι σε σουτ του Μεμαϊ από καλή θέση. Στο 27΄ χέρι μέσα στην περιοχή του Σακκη την έσχατη των ποινών έδωσε ο ρέφερι και ανέλαβε την εκτέλεση ο Μαστοκωστας Χ.  που εύστοχα κάνει το 3-1,
σκορ με το οποίο λήγει και το α΄ημιχρονο!
Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν μια τυπική διαδικασία και για τους δυο και αυτό διότι ούτε ο Δυστος πίστεψε ότι μπορούσε κάτι παραπάνω παρά από μια αξιοπρεπή εμφάνιση  την οποία έκανε. Από την άλλη ο γηπεδούχος αρκούμενος στην νίκη και με τον Σταματακο έξω λόγω ενοχλήσεων περιορίστηκε στο να κρατήσει την νίκη η και να την διευρύνει αν αυτό ήταν εφικτό!  Κάπως έτσι είχαν τα πράγματα αφού το γκολ του Μεμαϊ στο 52΄ έβαλε την σφραγίδα του σημερινού παιχνιδιού!  Ο Δυστος προσπάθησε να μειώσει δεν τα κατάφερε από την μια και από την άλλη ο άριστος σήμερα Μπαρολας δεν άφησε το σκορ να διευρύνει για την ομάδα του.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Κουτλούμπασης Ν.)
 Σακκης Λιατυφης Παριανος Ψαριανος Ευγενιου Μπασινας(80΄Βλαχος)Μεμαϊ Τορα(85΄Ωραιοπουλος) Σταματακος (45΄Ρουσσος) Μωρος.
ΑΟ ΔΥΣΤΟΥ(Ηλίας Παν.) 
 Μπαρολας Τσαλιαγκος Ευδοξιαδης (53΄Μαλιος) Σαμπανης Παντελης (Πιλατης65΄)Πιλατης Αναστασιου Ηλιας Πηλίχος Μαστροκωστας  Γ.(Λαθουρας76΄) Μαστροκωστας Χ.
Διαιτητής: Μάγειρας
Βοηθοί:  Πασχαλίδης - Κοντογιαννίδης


>