Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τις πταίει? Καστέλλλα - Α.Ο Λουκισίων : 1 - 4 !!!

Παραδόθηκε στις ορέξεις των παικτών των Λουκισίων η Καστέλλα και ηττήθηκε με 1-4.Σε ένα μοιρασμένο από φάσεις πρώτο ημίχρονο η ομάδα των Λουκισίων ευτύχησε να πάει στα αποδυτήρια με το 1 - 2 υπέρ της, από γκολ των Σπυρόπουλου, Τσιβίκα ,αφού και στις δυο περιπτώσεις  ο Κηρόπουλος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα. Η ομάδα των Λουκισίων πήρε κεφάλι στο σκόρ μόλις στο 3ο λεπτό για να ισοφαριστεί με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μαντά στο24΄. Δυο λεπτά αργότερα ο Τσιβίκας θα εκμεταλλευτεί την ασταθή απόκρουση του Κηρόπουλου και από κοντά θα κάνει το 1 - 2. Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε πάλι με γκολ των Λουκισίων  από τον Τσιβίκα που μετά το λάθος του Καρκαλή βρέθηκε απέναντι από τον Κηρόπουλο και πλάσαρε σωστά για το 1 - 3 στο 48.
Στο 54΄πάλι ο Τσιβίκας κερδίζοντας άλλη μια μονομαχία από τον Καρκαλή από πολύ πλάγια θα στείλει τη μπάλα στο δοκάρι. Στο 66΄έπεσαν οι τίτλοι τέλους για την Καστέλλα αφου ο Καλοχωρίδης με κεφαλιά έκανε το 1 - 4 και έδωσε στην ομάδα του αέρα τριών τερμάτων. Έτσι τα Λουκίσια παραμένουν μέσα στους πρωτοπόρους ενώ η Καστέλλα ψάχνει τις αιτίες που η ομάδα έχει δεχθεί 16 γκολ σε 4 παιχνίδια.

Καστέλλα(Κιαπέκος)

Κηρόπουλος, Ταψής, Νικούλης, Ρουσοδήμος(Γυφτόδημος), Ράζος, Καρκαλής(Καπετάνιος)Μακρής(αποβ 64΄)Γιούλης(Ταυρής), Μήτρου,  Μαντάς, Ζήσης.

Α Ο Λουκισίων(Ταυταρίδης)

Μόνος, Καρατζάς, Ντοβίνος, Σαμαρτζής, Πρόβης, Καλοχωρίδης, Καρβέλης(Μπογδάνος), Ξιφαράς, Κουτσαυλής(Τουλίτσης), Σπυρόπουλος, Τσιβίκας

>