Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΕΚ Νέου Πύργου – Ερμής Πηλίου: 3 - 1


Εύκολη νίκη πέτυχε στο πληγωμένο γήπεδό της η «ΑΕΚ Νέου Πύργου» επι της ομάδας του «Ερμή Πηλίου» με 3 – 1 και αναρριχήθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, εν αναμονή βέβαια του αυριανού παιχνιδιού της «Ακαδημίας Ιστιαίας» με τον «Ταξιάρχη», που θα κρίνει την τελική  της κατάταξη στο βαθμολογικό πίνακα.

Πριν το εναρκτήριο λάκτισμα, τυρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου Γιάννη Συκιώτη.
Το παιχνίδι αν και έγινε σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, είχε ενδιαφέρον και την πρωτοβουλία αλλά και την κατοχή την είχαν οι γηπεδούχοι, ειδικά μετά το πρώτο εικοσάλεπτο.

Οι φιλοξενούμενοι το πάλεψαν αρκετά και η πρώτη καλή στιγμή ήλθε στο 9ο λεπτό, όταν ο Μπουζαλάς Δ σούταρε πάνω στα χέρια του Μπαρμπούνη.
Στο 31΄ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ σε 1 – 0 σε μια φάση διαρκείας όπου ο Στραφιώτης με κεφαλιά στέλνει την μπάλα προς τα δίχτυα, αλλά ο Ανδρίτσος πέφτει σωστά και διώχνει σωτήρια. Στην επιστροφή της η μπάλα βρίσκεται και πάλι στα πόδια του Στραφιώτη,  που αυτή τη φορά δεν δυσκολεύτηκε να βρει τα δίχτυα του Ανδρίτσου.

Στο 48΄ ο Καμπάνταης βρίσκεται μόνος με τον Ανδρίτσο, τον ξεγελά και στέλνει την μπάλα από το ύψος της μικρής περιοχής προς τα δίχτυα. Λίγο πρίν καταλήξει στα δίχτυα, ο Καραβάς που ερχόταν μπήκε στην πορεία της και έγραψε το 2 – 0.
Στο 63΄ οι γηπεδούχοι κλείδωσαν τη σημερινή τους νίκη με τον Καμπάνταη, όταν τον βρήκε βαθειά μπαλιά του Λυσσέα και με προσωπική προσπάθεια προωθήθηκε μέχρι το ύψος της μεγάλης περιοχής. Εκεί πέρασε την μπάλα πάνω από το σώμα του Ανδρίτσου που είχε επιχειρήσει έξοδο και βρήκε τα δίχτυα, γράφοντας το 3 – 0.
Το γκολ της τιμής για τον «Ερμή» πέτυχε ο Στέφανος Μπουζαλάς στο 83΄, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ πήρε την μπάλα και νίκησε τον Μαπρμπούνη, βρίσκοντας τα δίχτυα του γράφοντας το τελικό 3 – 1.
Να πούμε εδώ πως οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν πετύχει περισσότερα γκολ, μιας και τουλάχιστον στο τελευταίο μισάωρο έχασαν τρείς πολύ καλές ευκαιρίες με τους Λυσσέα, Καμπάνταη και Μιλέν.
Καλή η διαιτησία του κ. Παπακυριάκου και των βοηθών του.

ΑΕΚ Νέου Πύργου:

Μπαρμπούνης, Ντέντης, Παπαδιώτης (68΄ Γάτσης), Γιουκάι Έλβις, Στεφανής, Μακαντάσης, Μαρίνοβ, Λυσσέας, Καμπάνταης (75΄ Ξυράφης), Καραβάς, Στραφιώτης (78΄ Γιουκάι Άρης)






ΑΠΣ Ερμής Πηλίου:

Ανδρίτσος Ι, Μπατσακούτσας, Μπουζαλάς Σ, Ζυγογιάννης, Κυριάκου, Καμπούρης (78΄ Δανέλης), Κοντάκης (55΄ Ανδρίτσος Ι), Μπουζαλάς Ν(65΄ Κοτρώνης), Μπουζαλάς Δ, Τζαφέρος, Ανδρίτσος Α




Διαιτητής: Παπακυριάκος
Βοηθοί: Μπούγας – Κοντογιαννίδης

Μπεκιάρης Χρήστος



Δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη μεγάλη φωτογραφία πιο κάτω