Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Λουκισίων - Δόξα Προκοπίου 2-1


Σημαντική νίκη πέτυχε ο ΑΟ Λουκισίων επί της Δόξας Προκοπίου με 2-1.
Δυνατά ξεκίνησε ο αγώνας με τις δυο ομάδες να φυλάνε τα νώτα τους με αποτέλεσμα οι επιθετικοί να μην καταφέρνουν να δημιουργήσουν ευκαιρίες.
Στο 21' όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρεθούν στα καρέ του Αλατζά και με ένα ωραίο πλασέ του Ελευθερίου άνοιξαν το σκορ 1-0.
Μοιρασμένο στην συνέχεια το παιχνίδι και μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους παρέμεινε το 1-0 υπέρ των Λουκισίων που ήταν σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και άρχισαν να πιέζουν την εστία της Δόξας και  έχασαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες σε τετ ατέ του Σεϊνταράσι στο 47', σε πλασέ του Ελευθερίου στο 49' και σε πλασέ  του Λουκατζίκου στο 52' να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ.
Ότι δεν κατάφεραν οι γηπεδούχοι με τις τρεις ευκαιρίες το πέτυχαν στο 68' και πάλι με τον Ελευθερίου που με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-0.
Στο 76' η Δόξα κατάφερε να μειώσει το σκορ σε μια ξαφνική αντεπίθεση όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ανδρέου Ανεστ. πλάσαρε η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών και κατέληξε στα δίχτυα 2-1.
Η Δόξα πίεσε για την συνέχεια αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάτι και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον ΑΟ Λουκισίων νικητή με 2-1.
Ακούστε δηλώσεις των δυο προπονητών

ΑΟ Λουκισίων:
Ευσταθίου (58' Ντελλής) , Μπόυλούκος, Ντοβίνος(90' Κόλιας), Μπαϊμπάκης, Ντελλής, Φρούσης, Σεϊνταράσι, Κουτσαυλής, Ελευθερίου Χαρ, Βαρσαμάς(74' Αποστόλου), Λουκατζίκος.

Δόξα Προκοπίου:
Αλατζάς, Σταμούλος, Καλάη(65' Γεωργίου), Μορφούλης, Ανδρέου Αν, Κανελόπουλος, Δασκαλόπουλος, Ανδρέου Σωτ, Κουτσουφλάκης, Δημάκος, Μορφούλης(88' Μουρκογιάννης).