Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

"Ζωντανός" παρέμεινε ο Τελεθριακος στην Ιτέα.


Με διαφορά μόνον 2 πόντων ηττήθηκε ο Τελεθριακος στην Ιτέα 57-55,  ακριβώς την ίδια δηλαδή που είχε νικήσει και στην Ιστιαία.
Το σκορ αυτό σημαίνει ότι η πρώτη θέση του ομίλου για απευθείας άνοδο στην Α' ΕΣΚΑΣΕ θα κριθεί τελικά στην διαφορά πόντων, καθώς Τελεθριακος και Ιτέα είναι πλέον ισόβαθμοι με 22 βαθμούς, με την ομάδα της Ιστιαίας να υπερέχει ελαφρώς στο +3.
Ο Τελεθριακος θα κατακτήσει την πρώτη θέση του ομίλου με την προϋπόθεση ότι στα δυο εναπομείναντα ματς με Απόλλωνα και Λαρυμνα, η ομάδα του Τελεθριακού θα σημειώσει νίκες με ικανή διαφορά, σε σύγκριση πάντα με τα αντίστοιχα αποτελέσματα της Ιτέας.
Όσον αφορά την αγωνιστική εικόνα του ματς, ο Τελεθριακος προηγούνταν συνεχώς στο σκορ μέχρι τα μισά 3ου δεκαλέπτου, ομως στην συνέχεια, κάτω από την έντονη αμυντική πίεση της Ιτέας αλλά και απο την ασφυκτική ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι φίλαθλοι της Ιτέας, η ομάδα απώλεσε την πρωτοπορία στο σκορ.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός οτι οι διαιτητές αναγκάστηκαν να διακόψουν τουλάχιστον δυο φορές το παιχνίδι προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Παρ' ολα αυτά οι παίκτες του Τελεθριακου αντιμετώπισαν με ψυχραιμία τη φασαρία και τα ακατονόμαστα συνθήματα με τελικό αποτέλεσμα να  αποσπάσουν ένα ουδέτερο αποτέλεσμα.
Επόμενο ματς στο κλειστό Ιστιαίας με αντίπαλο τον Απολλωνα Λειβαδιας 16:00 Σαββατο 7/3/2015.
Καλη συνεχεια.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ/ΠΟΝΤΟΙ:
ΔEΔEΣ 9, POYMEΛIΩTHΣ Θ 1, POYMEΛIΩTHΣ Γ 18, TΣITOYMHΣ 4, ΦAKITΣAΣ 4, MΠOΛMATHΣ 16, ΠAΠAΔOΠOYΛOΣ 3, ΘAΛAΣΣINOΣ, MIXAHΛIΔHΣ, POYMEΛIΩTHΣ A, KAPAB