Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σε τροχιά διεκδίκησης η Ακαδημία Ιστιαίας (και Φωτορεπορτάζ)

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας την Β΄ Κατηγορίας βρέθηκε η «Ακαδημία Ιστιαίας»  μετά τη σημερινή της νίκη επί των Βασιλικών με 3 – 0 και εξακολουθεί έτσι να διεκδικεί τον τίτλο.
Αναμένεται βέβαια το αυριανό παιχνίδι του «ΑΟ Αιδηψός» για την τελική κατάταξη, αλλά οφείλουμε να σημειώσουμε και το αναβλημένο σημερινό παιχνίδι της συν-διεκδικήτριας «ΑΕΚ Νέου Πύργου».

Αν και το σημερινό παιχνίδι δεν ήταν από τα καλύτερα που έχουμε δει, οι γηπεδούχοι το πήραν σχετικά εύκολα από τον «Ατρόμητο Βασιλικών». Από την αρχή είχαν την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων και αντιμετώπισαν έναν «Ατρόμητο» που δεν τους δυσκόλεψε ιδιαίτερα και ο οποίος δεν ενόχλησε και πολύ τον πορτιέρο των γηπεδούχων.
Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο και μάλιστα θα μπορούσε να είναι και πιο ευρύ, αν κάποιες ευκαιρίες που είχε η ομάδα του Λάμπρου Σπίντζου είχαν άλλη εξέλιξη.

Φάσεις του παιχνιδιού
8΄ Ο Ψύλλος πραγματοποιεί μακρινό ευθύβολο σουτ που βρίσκει το οριζόντιο του Αντωνίου.
25΄ Ένα μπέρδεμα στην άμυνα των Βασιλικών και μερικές κόντρες, φέρνουν τελικά την μπάλα στα πόδια του Μούστου που εύκολα από κοντά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ 1 – 0.
34΄ Δυνατό σουτ του Δημήτρη Δαρζέντα καταλήγει λίγο έξω από το κάθετο του Μυλωνά.
48΄ Ένα τσαφ της μπάλας στον Δήμου, δίνει την ευκαιρία στον Μπερμπεράι να κλέψει την μπάλα και να ξεγελάσει τον Αντωνίου, βρίσκοντας τα δίχτυα του για δεύτερη φορά 2 – 0.
54΄ Ο Δ. Δαρζέντας εκτελεί μακρινό φάουλ και η μπάλα βρίσκει το κεφάλι του Ψύλλου και από εκεί καταλήγει λίγο πάνω από το οριζόντιο του Μυλωνά.
69΄ Από το ύψος του κόρνερ ο Μούστος στέλνει την μπάλα στην περιοχή του Μυλωνά. Εκεί ο Μπερμπεράι επιχειρεί ανάποδο ψαλιδάκι πολύ κοντά στη γραμμή του τέρματος το οποίο όμως δεν πιάνει καλά και έτσι ο Μυλωνάς προλαβαίνει και πιάνει την μπάλα λίγο πριν καταλήξει στο γάμμα του τέρματός του.
80΄ Ο Αφένδρας με σέντρα από το ύψος του κόρνερ βρίσκει τον Κουκούρα που με κεφαλιά κλειδώνει τη σημερινή νίκη, γράφοντας το 3 – 0.

ΠΣ Ιστιαίας – Ακαδημία

Δαμάσκος, Αφένδρας (86΄ Καρατσόλιας), Ψύλλος, Παπανδρέου, Σιάνος, Τζαφεράι, Μούστος, Δαρζέντας Δ(80΄ Λεκοσιώτης), Μπερμπεράι, Δαρζέντας Α, Καλαμπόκας (57΄ Κουκούρας)

Ατρόμητος Βασιλικών
Αντωνίου, Μιχαλόπουλος Ι, Πετσάλης, Ηλιοδρομίτης Α, Δήμου, Σταματούλας, Καρατζάς, Δούκας (61΄ Ηλιοδρομήτης Δ), Αναστασίου, Σταματούλας, Λαδογιάννης

Διαιτητής: Πόγκας
Βοηθοί: Βλάχος – Μπακαλιός

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ