Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πέρασε με νίκη από την Αυλίδα ο ΑΠΚΟ

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα του πρωταθλήματος για την Δροσιά καθώς επικράτησε μέσα στην Αυλίδα με 1-0, σ’ ένα παιχνίδι που ήταν φανερό ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Τη διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες την έκανε το γκολ του Τρίκα στο 59΄ μετά από συστημένη σέντρα του Καρόκη στο κεφάλι του νεαποκτηθέντα επιθετικού.
Δυνατό ξεκίνημα
Το ξεκίνημα ήταν πολύ δυνατό για τους γηπεδούχους οι οποίοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν και έκλεισαν την ομάδα της Ανθηδόνας στη περιοχή της. Μέχρι το 20΄ η ομάδα του Παναγιώτη Τοκπασίδη είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα κερδίζοντας 6 κόρνερ αλλά εκτός από το σουτ του Λεοντάρη στο 11΄που εξουσετέρωσε ο Οικονομίδης δεν απείλησε ουσιαστικά.
Ισορρόπησε η Δροσιά
Από εκείνο το σημείο ο ΑΠΚΟ ισορρόπησε στο κέντρο, κυκλοφόρησε σωστά τη μπάλα και έγινε επικίνδυνο για πρώτη φορά στο 22΄ αρχικά όταν το σουτ του Μακαντάση κόντραρε και πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο  27’ όταν το σουτ του Χρ. Φρυγανά έδιωξε δύσκολα ο Σαλεμής.   Οι δυο επόμενες καλές φάσεις του ημιχρόνου ανήκουν στην ομάδα από το Βαθύ με τον Οικονομίδη στο 30΄ να λέει όχι στο σουτ του Κουτσαυλή και τη μεγαλύτερη 10 λεπτά αργότερα με τον Βαρσαμά να πλασάρει από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, αλλά τη μπάλα να «γλύφει» το δοκάρι.
Η επανάληψη
Η πρώτη καλή φάση στην επανάληψη ήταν το γκολ με τη κεφαλιά του Τρίκα. Στη συνέχεια η Αυλίδα αντέδρασε και δημιούργησε δυο καλές φάσεις (70΄ Βαρσαμάς, 75΄Λεονάρντο) όμως οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν πολύ έξυπνα τον αγώνα και έφυγαν με 3 πολύτιμους βαθμούς στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Ζήτησε πέναλτι η Δροσιά
Ο Βελέτζας θα έκανε μια πολύ καλή διαιτησία αν έβλεπε το τράβηγμα του Προβή στον Παναγιωτάκο και καταλόγιζε το πέναλτι. Αντίθετα άριστη ήταν η διαιτησία των βοηθών Πασχαλίδη και Αντωνίου.

ΑΟ Αυλίδας (Π. Τοκπασίδης):
 Σαλεμής, Τζαφέρος (66΄Καρλατήρας), Βισβίνης, Ζαζάς, Προβής, Χιούσκα (77΄Ίμπο), Ελευθερίου, Κουτσαυλής, Αντωνόπουλος, Βαρσαμάς, Λεοντάρης (46΄Λεονάρντο).
ΑΠΚΟ Δροσιάς (Δ. Αντωνόπουλος):
 Οικονομίδης, Ρ. Τσούτης, Νικολάου, Γ. Φρυγανάς, Σ. Τσούτης, Νιάφας, Χρ. Φρυγανάς, Καρόκης (77΄Κηπιώτης), Παναγιωτάκος, Μακαντάσης (94΄Σουλιωτάκης), Τρίκας (90΄Λάμπρου).  

>