Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μεγάλη νίκη η ΑΕΚ Χαλκίδας μέσα στην Ερέτρια στην πρεμιέρα

Μεγάλη νίκη σημείωσε η ΑΕΚ Χαλκίδας μέσα στην Ερέτρια επί του Απόλλωνα, σε ένα εξαιρετικό αγώνα που βάση των ευκαιριών κρίθηκε στις λεπτομέρειες και την ΑΕΚ στην πρώτη της εμφάνιση να παίρνει το τρίποντο.
Δυνατά ξεκίνησε ο αγώνας και από τις δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να πλησιάζουν το γκολ στο 21' με τον Τόρα,ενώ στο 32 ο Σταματάκος είχε δοκάρι για τον Απόλλωνα.
Η ΑΕΚ απάντησε με δύο γκολ στις ευκαιρίες του Απόλλωνα, στο 35' από πάσα του Παπαϊωάνου ο Τσιβίκας άνοιξε το  σκορ 0-1.
Στο 38' ο Απόλλωνας με τον Σταματάκο έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει.
Σ 45' και πάλι ο Τσιβίκας δέχθηκε μπαλιά από τον Παπαϊωάνου έκανε μια κούρσα 30 μέτρων βρέθηκε απέναντι από τον Μητακίδη τον οποίο πλάσαρε για να σημειώσει το 0-2.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν αλλά η ΑΕΚ διαχειρίστηκε το υπέρ της σκορ. Με την έναρξη του Β' ημιχρόνου δυο φορές ο Μπόλμπασης είπε όχι σε ευκαιρίες του Απόλλωνα και στο 72' ο Τσιβίκας βρέθηκε τέτ-ατε με τον Μητακίδη τον πλάσαρε αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.
Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι που στο τελευταίο δεκάλεπτο πίεσαν ασφυκτικά κατάφεραν να μειώσουν το σκορ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Τόρα με δυνατό σουτ μείωσε σε 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος