Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μανωλάδα-ΑΟ Χαλκίς 1-0 : Έχασε από χειρότερη ομάδα

Η Χαλκίδα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο καθώς σήμερα έκανε τη 3η συνεχόμενη ήττα της από τη Δόξα Μανωλάδας με 1-0. Οι ποδοσφαιριστές του Πέτρου Δημητρίου παρότι ξεκίνησαν καλά το ματς και θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει στο 12΄με τη κεφαλιά του Μπακομήτρου να αποκορούει εντυπωσιακά ο Καλλιακμάνης, βρέθηκαν πίσω στο σκορ στην εκπνοή του ημιχρόνου όταν ο Γούρμος πλάσαρε εύστοχα τον Ντουμάνη.

Στο 2ο μέρος οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στον ΑΟ Χαλκίς που δεν μπόρεσε να απειλήσει εκτός από μια μοναδική ευκαιρία που έχασε με τον Σταματάκο να αστοχεί σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ. Οι "νερατζούρι" με την ήττα αυτή παρέμειναν σε θέση υποβιβασμού και είναι περιττό να τονίσουμε ότι την ερχόμενη Κυριακή ο αγώνας με την Καλαμάτα αποκτά χαρακτήρα τελικού.
Δόξα Μανωλάδας (Σ. Αντωνόπουλος):
Καλλιακμάνης, Παναγιωτόπουλος, Σωτηρόπουλος, Στ. Σούλης, Παπαδόπουλος, Τσουκαλάς, Νικολόπουλος (82΄ Κυριαζόπουλος), Βατσής (60΄Βραχνής), Μελετίδης (70΄Μπαρμπαρούσης), Νιφορόπουλος, Γούρμος.
ΑΟ Χαλκίς (Π. Δημητρίου ):
 Ντουμάνης, Αχείμαστος (78′ Επιτροπάκης), Τσατσαρής, Μπακομήτρος, Τσούπρος, Καραμπάς, Στασινόπουλος (70′ Ζουζουλής), Βαλκάνος, Σπανός, Σταματάκος, Τσατσαρώνης.