Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ηρακλής Ψαχνών-ΠΑΟ Βάρδας 0-2

Ο Ηρακλής Ψαχνών γνώρισε την 7η ήττα του σε 9 αγώνες και τα πράγματα έγιναν πλέον πολύ δύσκολα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Το πιο δυσοίωνο όμως είναι ότι και στη σημερινή εμφάνιση  δεν έδειξε ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστικός ούτε καν στην έδρα του και ηττήθηκε εύκολα με 2-0 από τον ΠΑΟ Βάρδας.

Η ομάδα της Ηλείας κυριάρχησε μέχρι το 25΄ όταν προγήθηκε με τον Κωνσταντινίδη από ασίστ του Νικολόπουλου, όμως ο ίδιος παίκτης είχε αποτύχει να ανοίξει το σκορ στο 2΄ και το 12΄ σε δυο πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Ο Ηρακλής ξύπνησε στο τελευταίο 20λεπτο απείλησε στο 31΄με τη σέντρα του Ντέντη να κόβεται από τον Περικλή Πολίτη λίγο προ του Φαμπρίς, και στο 45΄ο Κωνσταντινόπουλος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το φαουλ του Καρκασίνα.

Το παιχνίδι τελείωσε στο 56΄ όταν το σουτ του Πολυχρόνη κόντραρε στον Ζαχαράκη και αντί να καταλήξει στην αγκαλιά του Κουμή άλλαξε πορεία και πήγε στα δίχτυα για το 0-2. Στα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα οι γηπεδούχοι δεν είχαν ούτε την ικανότητα, αλλά ούτε και το κουράγιο να γυρίσουν το ματς και παρά τη προσπάθεια που κατέβαλαν δεν άλλαξε τίποτα μέχρι τη λήξη.

Χωρίς το μεγάλο λάθος η διαιτησία των Ζαχαρόπουλου, Πολυχρονίδη και Δουλγεράκη.    

Ηρακλής Ψαχνών (Γ, Μωυσιάδης); Κουμής, Κόκκαλης, Σενάι, Ζαχαράκης, Μπριλάκης, Αθανασίου, Φαμπρίς, Καπνόπουλος (57΄Δούλος), Τόρες, Καρκασίνας, Ντέντης (68΄Πανάγου)

 ΠΑΟ Βάρδας (Η. Φωτόπουλος): Κωνσταντινόπουλος, Π. Πολίτης, Αγουρίδης, Νικολόπουλος, Σίδερης, Ανδριέλος, Γ. Πολίτης, Ντόμας (87΄ Παναγόπουλος), Γκάτσης (67΄ Καζοτζής), Κωνσταντινίδης, Πολυχρόνης