Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Θέαμα με έξι γκολ στο Τραχήλι (VIDEO)

Ισοπαλία πήρε η Αναγέννηση Μονοδρίου μέσα στο Τραχήλι σε ένα πλούσιο σε γκολ θέαμα με το τελικό 3-3. Μάλιστα το Μονόδρι ισοφάρισε στο 82' και έφυγε από το Τραχήλι με τον βαθμό της ισοπαλίας.
Αιφνιδίασαν οι φιλοξενούμενοι στο 17' όταν ο με σουτ από το ύψος της περιοχής άνοιξε το σκορ 0-1, απαντώντας σε δοκάρι που είχαν στο 13' οι γηπεδούχοι με τον Μακρή.
Το Τραχήλι απάντησε στο 34' ,΄ταν μετά από σέντρα ο Μακρής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φούτρα ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στο 35' οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ με πλασέ του Λάμπρου 2-1.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό 36' το Μονόδρι πέτυχε την ισοφάριση με πλασέ του Τίλλα 2-2
Ένα λεπτό πριν την λήξη του ημιχρόνου στο 44' οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν εκ νέου με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή του Λάμπρου 3-2.
Στο 82' το Μονόδρι έφερε και πάλι τον αγώνα στα ίσια με κοντινό πλασέ του Γοζαδίνου που εκμεταλλεύτηκε απόκρουση του Γεραντώνη και στην επαναφορά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 3-3.
Στην φάση αυτή οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν θεωρώντας ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφ σάϊτ πριν την απόκρουση του γκολκίπερ Γεραντώνη.
Δείτε στιγμιότυπα και την φάση του γκολ της ισοφάρισης που διαμαρτύρεται το Τραχήλι
Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και οι δυο ομάδες μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς.

ΑΟ Τραχηλίου:
Γεραντώνης, Καδίτης (78 Μακρής Δ), Σέγκος,Μανούσος, Γκάβαλης, Κούτζης, Σκολαρίκης, Καμάρογλου,Μακρής Ν, Γιανούλης, Λάμπρου.


Αναγέννηση Μονδρίου:
Φούτρας, Καψούλης,Αργύρης(87' Μαρτσούκος), Μαντζάκος, Κεπενέκος, Γοζαδίνος, Ελαιοτριβάρης, Κωτσής Γ( 89' Καψούλης Κ), Μπούσι, Τίλλα, Κωτσής Ν(46' Καρτελιάς).