Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Άγιος Λουκάς μαρμάρωσε το Μαρμάρι

Ένα πάρα πολύ καλό αγώνα παρακολούθησαν οι φίλαθλοι, στο γήπεδο της Καρύστου  ανάμεσα στο Μαρμάρι και τον Άγιο Λουκά, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μεγάλη νίκη, με το επιβλητικό 0-3.
Πολύ καλό παιχνίδι παίχτηκε και στα δύο ημίχρονα, με τον Άγιο Λουκά να είναι πιο ουσιαστικός και να έχει την υπεροχή, καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Μόλις στο 12ο  λεπτό  ο Παναγιάρης έπιασε  δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να περνά λίγο άουτ.
Στο 14ο λεπτό ο Αντωνίου βρέθηκε τετ α τετ με τον Σιδερη, μέσα στην μικρή περιοχή   και με τον τερματοφύλακα του Μαρμαρίου να πέφτει στα πόδια του και να αποσοβεί  σίγουρο γκολ.
Στο 28ο λεπτό, αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Γκούμα  από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να περνά ελάχιστα άουτ.
Στο 29ο λεπτό ήρθε το γκολ για τον Άγιο Λουκά, με κεφαλιά του Γεωργίεβ  στο ύψος της μικρής περιοχής, ύστερα από σύγχυση στα καρέ του Σιδερη 0-1.
Στο 37ο και στο 39ο λεπτό είχαμε δύο αμφισβητούμενες φάσεις, μία για κάθε ομάδα χωρίς όμως ο διαιτητής να καταλογίσει την εσχάτη των ποινών.
Στο 40ο λεπτό μεγάλη ευκαιρία για το Μαρμάρι, όταν δυνατό σουτ ανάγκασε τον Αντώνενα να πεταχτεί στην αριστερή του γωνία και να διώξει την μπάλα σε κόρνερ.
Έτσι τέλειωσε το ημίχρονο όπου βρήκε τον Άγιο Λουκά να προηγείται με 0-1.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και ευτύχησαν να κάνουν το 0-2 με κεφαλιά του  Μυτάφη, από το ύψος της μικρής περιοχής έπειτα από έξοχη σέντρα του Ζάνιου.
Στο 67ο λεπτό ο Παναγιάρης αφου άδειασε δυο παίχτες, ανατράπηκε μέσα στην περιοχή του Μαρμαρίου με τον διαιτητή αυτή τη φορά να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο παίχτης που το κέρδισε, με τον Σιδερη όμως να πέφτει όμορφα και να απομακρύνει τη μπάλα, αλλά στην επαναφορά της αυτή στρώθηκε πάλι στον Παναγιάρη που εύκολα αυτή τη φορά, την έστειλε στα δίχτυα του Μαρμαρίου 0-3.
Στο 71ο λεπτό η γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ποδαράς έπιασε κεφαλιά ανενόχλητος στο ύψος της μικρής περιοχής, με την μπάλα να φεύγει άουτ. Έτσι το παιχνίδι τέλειωσε χωρίς κάποια άλλη ιδιαίτερη φάση με τον Άγιο Λουκά να παίρνει δίκαιη νίκη, μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα καθώς είχε την υπεροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.
Αξιοσημείωτο του παιχνιδιού ο πολύ κακός αγωνιστικός χώρος όπου είχε ως αποτέλεσμα, τραυματισμούς ποδοσφαιριστών και αναγκαστικές αλλαγές και για τις δύο ομάδες.
Εξαιρετική η διαιτησία του Δ. Χουλιαρα και των βοηθών του Σοφίου Β. και Τσάφρου Α.

>