Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Ωρεών – ΑΟ Αιδηψός : 0 – 3

Για την δεύτερη αγωνιστική της Β΄  Κατηγορίας, η ομάδα των Ωρεών φιλοξένησε στο γήπεδο Νέου Πύργου την ομάδα της Αιδηψού στις 16:30.
Οι γηπεδούχοι βγήκαν πολύ αγωνιστικά στο γήπεδο, αλλά η Αιδηψός παίζοντας οργανωμένα κατάφερε να κερδίσει με 3 – 0.
Από το 1΄ λεπτό ξεκίνησαν οι ευκαιρίες και συγκεκριμένα οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους επίθεση παραλίγο να σκοράρουν, μιας και ο Μαυρούτσικος δεν μπλόκαρε σταθερά.
Αμέσως όμως οι γηπεδούχοι έκαναν αντεπίθεση με τον Μούστο και τον Γαλούπη και το τελικό σουτ από τον Παριανό, απέκρουσε σωτήρια ο Μυλωνάς.
Το πρώτο εικοσάλεπτο ανήκει στην Αιδηψό, με τους Ωρεούς να ισορροπούν το παιχνίδι μέχρι τέλους του πρώτου μέρους, αν και έμειναν νωρίς με 10 παίκτες.
Η πίεση όμως της Αιδηψού ήταν τόση στο δεύτερο ημίχρονο, που τελικά η ομάδα των Ωρεών γονάτισε στην ανωτερότητα των φιλοξενούμενων, αν και έχασαν ευκαιρίες που θα μπορούσαν να μειώσουν το σκορ.

Φάσεις

10΄ Ο Γορογμάτης από αριστερά γεμίζει τον Χ. Φώτου που με κεφαλιά στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.
20΄ Ο Μούστος εκτελεί φάουλ που κοντράρει σε αμυνόμενο και σε δέυτερο χρόνο ο Αθανασίου σουτάρει έξω από την μεγάλη περιοχή, πάνω από το οριζόντιο.
23΄ Σουτ του Μπιμπάι κοντράρει σε πόδι αμυνόμενου και η μπάλα βγαίνει κόρνερ.
30΄ Ο Γαλούπης  επελαύνει από δεξιά και ο Καπλανάι για να τον ανακόψει, του κάνει φάουλ με πολύ δυνατό τρόπο. Ο Γαλούπης εκνευρισμένος τον κτυπάει και έτσι βλέπει απευθείας την κόκκινη κάρτα από τον κ. Κασομούλη, αφείνοντας την ομάδα του για την υπόλοιπη μια ώρα με 10 παίκτες. 
41΄ Ο Χ. Φώτου χάνει ευκαιρία μιας και ο Μαυρούτσικος μπλοκάρει σταθερά.
44΄ Από πολύ αριστερά ο Φώτου με τον Γοργομάτη κατεβαίνουν και  στέλνουν την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι που βρίσκεται ο Ν. Αναγνώστου, ο οποίος την στέλνει λίγο πάνω από το οριζόντιο.
47΄ Κλέβει ο Αθανασίου και δίνει στον Παυλάκη που από πλάγια εκτελεί δυνατό σουτ που όμως σωτήρια διώχνει την μπάλα ο Μυλωνάς.
50΄ Ο Αθανασίου χάνει και πάλι  την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για τους Ωρεούς, στέλνοντας την μπάλα  αόυτ.
54΄ Η πίεση της Αιδγψού βρίσκει λύτρωση με τον Αντριάνο Μπιμπάι να σουτάρει από κοντά στο δεύτερο δοκάρι του Μαυρούτσικου και η μπάλα να τερμνατίζει στα δίχτυα, 0 – 1.
56΄ Σουτ του Δ. Αθανασίου τερματίζει λίγο έξω από το κάθετο του Μαυρούστικου.
59΄ Ο Παριανός παίρνει την κεφαλιά μετά από φάουλ του Μούστου, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο του Μυλωνά.
65΄ Ο Μαυρούτσικος ανατρέπει τον Χ. Φώτου και την εσχάτη των πεινών εκτελεί πετυχημένα ο Ν. Αναγνώστου, κάνοντας το 0 – 2.
74΄ Δυνατό σουτ του Δ. Αθανασίου βρίσκει τα δίχτυα του Μαυρούτσικου για τρίτη φορά, κάνοντας το τελικό 0 – 3.

ΑΟ Ωρεών (Κ. Ζυγογιάννης)
Μαυρούτσικος, Παυλάκης, Τριανταφύλλου, Γιουκάι, Καπλανάι, Αθανασίου (75΄ Καλατζής), Μούστος, Καραπάνος ( 46΄ Χατζής), Παριανός, Γαλούπης, Φαράντος (46΄ Αναγνωστάκης)

ΑΟ Αιδηψός (Γ. Δημητρίου)
Μυλωνάς, Μπατσιώτος, Βασιλείου, Τριανταφύλλου Σ, Αναγνώστου Μ, Καπλανάι Μ (46΄ Φάτσης), Φώτου Χ (72΄ Ζαχαράκης), Αθανασίου Δ, Μπιμπάι Α, Αναγνώστου Ν, Γοργομάτης Α

Δείτε φωτορεπορτάζ, κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί