Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με το ευρύ 4 - 2 ο Ερμήλιος τα Πολιτικά

Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο Δροσιάς ανάμεσα στον Ερμήλιο και τα Πολιτικά.
Οι δυο ομάδες έψαξαν από την αρχή το γκολ και αυτό φάνηκε από πολύ νωρίς, όταν τα Πολιτικά μετά από εκτέλεση κόρνερ και προβολή του Μπεγιαζή άνοιξαν το σκορ κάνοντας το 1-0, μόλις στο 8'.
Η ομάδα του Ερμήλιου ανέβηκε στη συνέχεια, πήρε μέτρα στο γήπεδο και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1, με απ απευθείας εκτέλεση φάουλ του αρχηγού της Σταθαρά στο 16'.
Στο 32' ο Σταθαράς έβγαλε πολύ ωραία κάθετη πάσα στον Σιαφτούλη και αυτός με πολύ όμορφο πλασέ έκανε το 2-1.
Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου τα Πολιτικά έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με τον Γαλιάννο από κοντά με πλασέ να κάνει το 2-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Το δεύτερος μέρος ξεκίνησε με τον Σταθαρά να σημαδεύει το αριστερό δοκάρι στο «Γ» της εστίας των Πολιτικών στο 53' και στο 55' ο ίδιος παίχτης με ένα βολ - πλανέ μετά από κόρνερ του Παναγιώτου να περνάει ελάχιστα άουτ.
Τα πολιτικά απάντησαν με δυο ευκαιρίες στο 67' και στο 73' όπου ήρθε και το τρίτο γκολ του Ερμήλιου και πάλι με τον Σταθαρά, απο εκτέλεση φάουλ και παλι, στο 76' για το 3-2.
Όλα κυλούσαν ομαλά και προς το τέλος ο Σταθαράς, αρχηγός του Ερμήλιου, με τετ α τετ σημείωσε χατ - τρικ στο 88' κάνοντας το 4-2 που ήταν και το  τελικό σκορ.
Πολύ καλή η διαιτησία από την κυρία Κοτταρά και τους βοηθούς της.