Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συνέντευξη του MVP Δημήτρη Ζουζουλή ( VIDEO )

 Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη μας  παραχώρησε ο MVP ποδοσφαιριστής της Βόρειας Εύβοιας Δημήτρης Ζουζουλής (1ος σκόρερ).

Ο Δημήτρης έχει περάσει από  ομάδες όπως η ΟΠΑ, ο Ατρόμητος Αθηνών, η Κηφισιά, ο ΑΟ Χαλκίς και ο Αγιος Ιερόθεος και πέρσι εντάχθηκε στη Σκεπαστή, κάνοντας πολλούς να εκπλαγούν για αυτή την επιλογή του.
Στη Σκεπαστή,  αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ (στον 1ο όμιλο της Β' Κατηγορίας)  με την Σκεπαστή  τερματίζει 2η ( η καλύτερη θέση ως τώρα στην ιστορία της).
Πέτυχε συνολικά 24 γκολ ( 9 στον πρώτο γύρο και 15 στον δεύτερο), αν και στον 2ο γύρο υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία.

Ο Δημήτρης Ζουζουλής μας μιλά για αυτή του την κατάκτηση, για την πορεία του στο ποδόσφαιρο και την εμπειρία του από ομάδες της Γ΄ Εθνικής, αλλά και την συμμετοχή του στην Σκεπαστή, για τον αρχισκόρερ Βέρμπη με τον οποίο συνυπήρξε στην Κηφισιά, αλλά και για το χωριό του –τις Ροβιές- και γιατί δεν έχει ομάδα συστηματικά, αλλά και για το Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5 (στο οποίο ο ΔΙΑΥΛΟΣ News είναι χορηγός επικοινωνίας).

Δείτε λοιπόν το Video με τη συνέντευξη του Δημήτρη Ζουζουλή κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί...