Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Γιόρτασαν την κατάκτηση του Πρωταθλήματος οι Κορασίδες του ΣYΛΛΑ Αιδηψού

Με νίκη των Κορασίδων του Σύλλα με σκορ 60-41 τελείωσε το φιλικό παιχνίδι τους με την Ακαδημία Ηλιούπολης, σε μια γιορτή ανόδου Κατηγορίας που πραγματοποίησαν χθες 10 Ιουνίου 2017.

Σε  ένα κλειστό Γυμναστήριο της Αιδηψού με κόσμο ο οποίος απόλαυσε την όλη φιέστα και  με τα κορίτσια του Φώτου να σηκώνουν το κύπελλο μέσα σε ιαχές και πανηγυρισμούς για την πρώτη κατάκτηση τίτλου στην ιστορία τους, αλλά και σηκώνοντας και τον προπονητή τους με το σύνθημα «είναι τρελός ο καραφλός».

Παρούσα και η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου – Σπανού, αλλά και οι εκπρόσωποι της ΕΣΚΑΣΕ κκ Αλεξίου και Χαρατσής.

Τα μετάλλια απένειμαν οι Αντιδήμαρχοι κκ Αγγελόπουλος και Τσάντζαλος, ενώ τα κορίτσια της Αιδηψού θα διεκδικήσουν μια θέση στην Α2 Κατηγορία της ΕΣΚΑΣΕ μετά από μπαράζ που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα στις 23 μέχρι 25 Ιουνίου 2017.

Η αποψινή προγραμματισμένη εκδήλωση-πάρτυ ενίσχυση του γυναικείου τμήματος στο cafe-bar Kazino, αλλάζει μέρα λόγω καιρικών συνθηκών και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16/06/2017 στις 21:30.