Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μεγάλη νίκη του Λήλα μέσα στην Ερέτρια

Πραγματοποιώντας μια μεστή και μυαλωμένη εμφάνιση ο Λήλας απέδρασε με το διπλό απο το γήπεδο της Ερέτριας νικώντας τον Απόλλωνα με 1-0 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Ήταν φυσικά η πρώτη ήττα της Ερέτριας μετά το 11 στα 11 στις πρώτες αγωνιστικές από έναν Λήλα που παρέδωσε μαθήματα ουσιαστικού και καλού κατά διαστήματα παιχνιδιού.
Το ματς κρίθηκε στο 53'τότε που ο κορυφαίος του αγώνα Τοουρφέ έβγαλε την σέντρα στην καρδιά της άμυνας ,ο Μαστροκώστας με ωραίο τακουνάκι έδωσε στον Καραχάλιο και ο τελευταίος με θαυμάσιο πλασέ νίκησε τον Τόρα δίνοντας την νίκη στην ομάδα του Βασιλικού.
Γενικά η ομάδα του Γ.Λάμπρου στάθηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο έχοντας τον Τοουρφέ σε ρόλο αμυντικού μέσου και σε πολύ καλή μέρα το κεντρικό αμυντικό δίδυμο που μπλόκαρε το μεγάλο επιθετικό ατού των γηπεδούχων τον Τόρα.
Οι γηπεδούχοι φάνηκαν περισσότερο μετά το γκολ που δέχτηκαν αλλά ήταν ανούσιοι και χωρίς αποτελεσματικότητα .

Δίκαιη η νίκη του Λήλα που βάζει φωτιά στο πρωτάθλημα καθώς οι 11 πόντοι της διαφοράς μειώθηκαν στους 8 με τους Ερετριανούς να έχουν πάντα το πρώτο λόγο στην υπόθεση -τίτλος.
Πολύ καλή η διαιτησία των Σέγκου,Πριόνα,Κοντογιαννίδη.
Απόλλων Ερέτριας
Τόρα Ερμίρ, Μεκανάι (60'Τρεγκάι), Μπαλόζι, Βελαέτης, Σμπιλίρης, Καλοχωρίδης, Ντουλαβέρης,
Ρούσσος (83'Κοντός), Αφραφιώτης,Τόρα Γκέρς , Μώρος
Λήλας
Μπιμπάι, Τζάβρας, Μπούρικας, Καρλατήρας, Παλαιολόγος, Τσολάκος, Τοουρφέ, Καραχάλιος (90'Ρωμανός) Βρέττος (69'Σεινταράς), Μαστροκώστας (90'Μπαλόζι), Αγγελάτος Δ (77'Κατσίμπρας).