Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πρώτη ήττα των Ωρεών στην έδρα τους από τον Αρτεμησιακό (Video)


Την πρώτη του ήττα γνώρισε σήμερα η ομάδα του ΑΟ Ωρεών που επι 11 αγωνιστικές είχε κρατήσει αήττητος την πρώτη θέση. Έτσι η ομάδα του Γουρνά μετά τη σημερινή της πρώτη ήττα τερματίζει στην κορυφή σαν πρωταθλητής χειμώνα, έχοντας δεχθεί μόνο 7 γκολ διατηρώντας την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία.
Ο σημερινός αγώνας αν και θα μείνει στην ιστορία για το λόγο που ήδη αναφέραμε, δεν θα δρέψει παρ΄ όλα αυτά  δάφνες για το αγωνιστικό του κομμάτι, με τους γηπεδούχους να έχουν σε γενικές γραμμές τον πρώτο λόγο.
Ειδικά το πρώτο μέρος ήταν αδιάφορο, με μόνες φάσεις αυτές του 4ου λεπτού με τον Αναγνωστάκη να σουτάρει από κοντά και τον Παναγιωτόπουλο να του λέει «όχι», στο 13΄ η άμυνα των Ωρεών γύρισε στον Μαυρούτσικο ο οποίος  με ιδιαίτερη ένταση έσωσε την εστία του από αυτογκόλ και στο 21΄ ο Τζαφεράι σούταρε δυνατά έξω από το κάθετο του Παναγιωτόπουλου.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και πίεσαν τον Παναγιωτόπουλο, στο 51΄ με το Μούστο να σουτάρει ελάχιστα άουτ, στο 53΄ με τον Τζαφεράι να σουτάρει και ο Παναγιωτόπουλος με εκπληκτική ενέργεια να σώζει την εστία του.
Η μόνη αξιόλογη φάση για τον Αρτεμησιακό ήλθε στο 82΄με τον σκόρερ Αγγελόπουλο να σουτάρει από κοντά άουτ.
Και εκεί που το παιχνίδι συμπλήρωσε 90 λεπτά, σε μια συνδυαστική επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του Κυρπισλίδη, η μπάλα έφτασε στον Κώστα Αγγελόπουλο  που από κοντά έπληξε τα δίχτυα του Μαυρούτσικου για πρώτη φορά φέτος και διαμόρφωσε το τελικό 0-1.
Να σημειώσουμε πως υπήρξε από ένας σοβαρός τραυματισμός στις αντίπαλες ομάδες. Για τους Ωρεούς ο Τριανταφύλλου τραυμάτισε το γόνατό του και για τον Αρτεμησιακό ο Β. Ανέστης έβγαλε τον ώμο του.

Δείτε το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα





ΑΟ Ωρεών (Γουρνάς):

Μαυρούστικος Δ, Τριανταφύλλου (αα 46΄ Γαλούπης), Σταματονικολός, Γιουκάι, Βασιλείου, Καραπάνος, Μούστος, Μαυρούτσικος Ι, Αναγνωστάκης (75΄ Φούσκας), Τζαφεράι, Φαράντος (83΄ Παριανός)

Αρτεμησιακός (Κυρπισλίδης):

Παναγιωτόπουλος, Τσελίκας, Μεταξιώτης, Σαντής, Ψύλλος (73΄ Διαμαντής), Φατσης, Στραφιώτης Ν (89΄ Παπαδόπουλος), Αφένδρας, Αγγελόπουλος, Ανέστης (αα 75΄ Ευσταθίου), Σαντής (51΄ Στραφιώτης Χ)

Διαιτητής: Παπακυριάκος

Δείτε το φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί