Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δραπέτευσε με διπλό ο Λήλας από την φωλιά των Λύκων

Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουμε παρακολουθήσει στο φετινό πρωτάθλημα ο Λήλας Βασιλικού επικράτησε της Μακρυκάπας με 1-2 παίρνοντας το τρίποντο που τον φέρνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.
Το παιχνίδι καθ όλη τη διάρκεια του ήταν ντέρμπι με τους γηπεδούχους ίσως να δικαιούνται το βαθμό ισοπαλίας βάση των ευκαιριών τους.
Ο Λήλας από την μεριά του κατάφερε να διαφυλάξει το υπέρ του σκορ από το πρώτο μέρος δείχνοντας στοιχεία ομάδας με μέταλλο πρωταθλητή.
Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε για τον Λήλα το παιχνίδι ο οποίος προηγήθηκε στο 8΄ με σουτ του Αγγελάτου Δ.έπειτα από γέμισμα του Καραχάλιου στη μεγάλη περιοχή.
Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 25΄ με καρφωτή κεφαλιά του Τσουμάνη κάνοντας το 1-1 έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κουτσαβλή.
Με τις δύο ομάδες να αποδίδουν εξαιρετικά το σουτ του Μαστροκώστα στο 31΄ βρήκε σε πόδια αμυντικών καταλήγοντας κόρνερ.
Οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 42΄ με σουτ του Μαστροκώστα με τον Αναστασίου να μη μπορεί να συγκρατήσει τη μπάλα καταλήγοντας στα δίχτυα.
Ένα λεπτό αργότερα η Μακρυκάπα βρέθηκε κοντά στην ισοφάριση με τη κεφαλιά του Μπαιμπάκη να περνάει δίπλα από τα δοκάρια του Μπιμπάι έπειτα από σέντρα του Γκίκα.
Με την έναρξη της επανάληψης ο Σίδερης σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή με τον Μπιμπάι να διώχνει σε κόρνερ με υπερένταση.
Μετά το 60΄ ο Λήλας έκλεισε τους διαδρόμους προς την εστία του προσπαθώντας να βγει στη κόντρα όποτε του δινόταν η ευκαιρία.
Σε μία από αυτές στο 76΄ ο Αγγελάτος Δ. βρέθηκε στη γωνία της μεγάλης περιοχής με το σουτ όμως που επιχείρησε να μη βρίσκει στόχο.
Στα λεπτά που απέμειναν οι φιλοξενούμενοι κράτησαν μακριά από την περιοχή τους την Μακρυκάπα φεύγοντας με το πολύτιμο τρίποντο στις αποσκευές τους.
Μακρυκάπα:
Αναστασίου Λέκκας Χασάνδρας Καρκαλής Τσουμάνης Σηφάκης Γκίκας Σεχάι(51΄Βουρδάνος) Μπαιμπάκης Σίδερης Κουτσαβλής




Λήλας Βασιλικού:
Μπιμπάι Τζάβρας Μπούρικας Καρλατήρας(61΄Αγγελάτος Γ.) Παλαιολόγος Τσολάκος Ταουφρέ Καραχάλιος Τσομπάνης(61΄Κατσίμπρας) Μαστροκώστας(75΄Σεινταρσς) Αγγελάτος Δ.(80΄Βρέττος)