Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ασταμάτητος ο Όλυμπος πέρασε και από την Καστέλλα

Ο Όλυμπος Γυμνού συνεχίζοντας να εντυπωσιάζει επικράτησε με 2-4 της Καστέλλας σκαρφαλώνοντας στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.
Με τους παίχτες του Γ.Κρόκου σε ακόμη ένα παιχνίδι να πιάνουν υψηλά στάνταρ απόδοσης δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους γηπεδούχους να ελπίζουν σε θετικό αποτέλεσμα.
Ο Όλυμπος άνοιξε το σκορ στο 10΄ με τον Ντούρμα από τα έντεκα βήματα.
Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό πετυχαίνοντας και δεύτερο τέρμα στο 25΄ με τον Αν.Αργύρη που εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στα καρέ της Καστέλλας.
Στην επανάληψη και με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού ο Όλυμπος είχε δοκάρι με τον Α.Κοτρογιάννη.

Η Καστέλλα έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι με τον Κηρόπουλο να ευστοχεί στο 68΄ από την άσπρη βούλα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν όμως και πάλι την απάντηση με κεφαλιά του Ντούρμα στο 75΄ γράφοντας το 1-3.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Καστέλλα μετέφερε το παιχνίδι στα καρέ του Μωραίτη με αποτέλεσμα τη μείωση του σκορ στο 83΄ με τον Νικούλη.

Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος στο 89΄ με τον Α.Κοτρογιάννη να κάνει το 2-4 δίνοντας πανηγυρικό τόνο στη νίκη της ομάδας του.



Καστέλλα:
 Κηρόπουλος, Τσούτσης, Κουρούπης, Χαρ. Βότσης, Μακρής, Μπασινάς, Κονάμι (55' Ζήσης), Γκίκας, Αρχοντούλης (46' Ξυνογαλάς), Τζαμίχας, Α. Τσιούνης (70' Νικούλης).

Ολυμπος Γυμνού:
Μωραϊτης, Κηρύκος (90' Ζαχαριάς), Σακκής, Αντ. Ρουμπής, Θωμόπουλος, Τσίγκας (75' Βαγγ. Ρουμπής), Ντούρμας, Ρωμανός, Αργύρης Αν. (70'. Αργύρης Σπ ), Α. Κοτρογιάννης (90'Κοτρογιάννης Γ), Σταματούκος.