Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μοιράστηκαν γκολ και ευκαιρίες στην Αιδηψό

Ισόπαλοι με σκορ 2-2 σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι αναδείχτηκαν Αιδηψος και Αστέρας Βατώντα με τις δύο ομάδες να έχουν από μία φάση στο τέλος να πάρουν τη νίκη.
Οι γηπεδούχοι με το καλημέρα άνοιξαν το σκορ στο 4΄ με τον νεαρό Καππέ να εκμεταλλεύεται τη καλοζυγισμένη σέντρα του Στεργίου.
Ο Αστέρας προσπάθησε να αντιδράσει με τον Μπαρμπούνη να σταματάει στο 31΄ την κεφαλιά του Μαρμαρινού.
Με την έναρξη της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με πλασέ του Κούκα έπειτα από παράλληλη σέντρα του Τσώκου.
Αυτό δεν πτόησε τους γηπεδούχους που στο 56΄ με κεφαλιά του Στεργίου πήραν εκ νέου προβάδισμα.
Ο κούκα όμως είχε και πάλι την απάντηση εκμεταλλευόμενος σύγχυση στην αμυντική γραμμή των γηπεδούχων πλασάροντας για το 2-2.
Με το παιχνίδι να βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού στο 85΄ ο Μπαρμπύνης απογειώθηκε διώχνοντας σε κόρνερ το πλασέ του Κηρύκου.
Η Αιδηψός θα μπορούσε να πάρει τη νίκη στις καθυστερήσεις με τη κεφαλιά του Αθανασίου να περνάει ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Σταθαρά.

ΑΟ Αιδηψού Γιώργος Δημητρίου: Μπαρμπούνης, Σιρπτσιόγλου, Καραγκούνης, Καππές (86΄ Γλύκος), Μ. Αναγνώστου, Καπλανάι (81' Αθανασίου), Μάρκου (46' Σαμπάι), Ν. Αναγνώστου (75΄ Παπατζίκος), Γοργομάτης,  Μπιμπάι, Στεργίου.

Αστ. Βατώντα Στ. Σταθαράς:
 Γιάν. Σταθαράς, Κορκόβελος (85' Μαμτζαδέριας), Τσώκος, Κατσαούνης, Ντούκα, Κηρύκος, Κούκα, Μαρμαρινός, Μιχαηλίδης, Γιαννουκάκος, Χασανλάρι.