Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 5 Μαϊου 2018: Σκορ & Θέαμα Αστ. Βατώντα -Καστέλλα 5-3

Μετά από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με 8 γκολ ο Αστ.Βατώντα εντυπωσιακός επικράτησε στο γήπεδο του της Καστέλλας με 5-3.
Οι παίκτες των δύο ομάδων απαλλαγμένες από το άγχος απέδωσαν κατά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο προς τέρψιν των λιγοστών φιλάθλων στην κερκίδα.
Ο χορό των γκολ άνοιξε στο 6΄από λάθος της άμυνας του Αστέρα ο Νικούλης με ωραίο πλασέ νίκησε τον Σταθαρά κάνοντας το 0-1.
Στο 20'χέρι του Τσιούνη μέσα στην περιοχή το πέναλτι που καταλογίστηκε εκτέλεσε εύστοχα ο Μιχαηλίδης φέρνοντας το ματς στα ίσια.Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου
ο Νικούλης πέρασε εκπληκτικά από δεξιά όποιον βρήκε μπροστά του και με άψογο πλασέ έκανε το 1-2.
Ήταν η σειρά του Κούκα στο 52'να σπάσει το τεχνητό οφσάιντ και αφού πέρασε και τον Κηρόπουλο ισοφάρισε σε 2-2.Δύο λεπτά αργότερα ήρθε ο Μιχαηλίδης να πάρει το ριμπάουντ μετά από ασθενή απόκρουση του Κηρόπουλου σε κεφαλιά του Χασαλάρι και να γίνει έτσι το 3-2.
Όμως το έργο των πολλών γκολ είχε και συνέχεια,στο 73΄δημιουργός αυτή την φορά ο Μιχαηλίδης που σέρβιρε στον αμαρκάριστο Γιαννοκάκο και ο τελευταίος πέτυχε το 4-2.Στο 76΄ ο σκόρερ και των τριών τερμάτων της Καστέλλας Νικούλης έδωσε τα διαπιστευτήρια του και με ωραίο πλασέ σημείωσε το 4-3 για να κλείσει το σκορ στο 87΄ο Χασαλάρι με απευθείας φάουλ νικώντας τον κάνοντας χρέη τερματοφύλακα Κουρούπη μιας και στην αμέσως προηγούμενη φάση ο Κηρόπουλος είδε την κόκκινη πιάνοντας την μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής.
Φοβερό παιχνίδι με τον Αστ.Βατώντα να επικρατεί δίκαια σε ένα από τα καλύτερα ματς της σαιζόν ,μιας και οι νικητές έχασαν κι΄άλλες ευκαιρίες για γκολ.Η Καστέλλα έπαιξε κι αυτή ανοιχτά και δεν πρόσφερε στο θέαμα του παιχνιδιού με τον Νικούλη να παίρνει την μερίδα του λέοντος στο σκοράρισμα.

Πολύ καλή η διαιτησία των Σοφίου ,Κωνστάντιου,Γκατσού.

Αστ.Βατώντα
Σταθαράς,Γούσιας(65΄Μαμτζαδέριας),Νεσίμι,Κοκοπίπης,Ντούκα,Κηρύκος,Κούκα(77'Γούναρης),
Μαρμαρινός,Μιχαηλίδης,Γιαννουκάκος,Χασαλάρι.

Καστέλλα
Κηρόπουλος,Τσιούνης,Κεχαγιάς,Κουρούπης,Μακρής,Βότσης,Αρχοντούλης,(46'Χρυσικός),Γκίκας,
Ξυνογαλάς(52΄Κονόμι),Νικούλης,Ζήσης(60'Ξύγκης).