Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 5 Μαϊου 2018: Ισόπαλο το ντέρμπι των ουραγών Κόσκινα - Ολυμπιακός Χαλκίδος 1-1

Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι που έγινε το απόγευμα στο γήπεδο των Κοσκίνων η ομώνυμη ομάδα και ο Ολυμπιακός Χαλκίδος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.
Οι γηπεδούχοι ήταν πιο επιθετικοί στο ξεκίνημα του αγώνα και είχαν δυο καλές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκόρ κάτι που κατάφεραν τελικά στο 26' όταν ο Δημολιάννης Β σούταρε απο το ύψος της περιοχής και ο Παριανός που ήταν μέσα στην περιοχή βρήκε την μπάλα της αλλαξε πορεία και την έστειλε στα δίχτυα του Σιμιστήρα 1-0.
Ο Ολυμπιακός Χαλκίδος αντέδρασε άμεσα και στο 32' έφτασε στην ισοφάριση όταν ο Μυτάκης απο κοντά εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία της άμυνας μετά απο προσωρινή απόκρουση του Γεραντώνη και με πλασέ έκανε το 1-1.
Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου τα Κόσκινα είχαν μια καλή ευκαιρία με τον Λαθουρά που αστόχησε απο πλεονεκτική θέση στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Στο 2ο ημίχρονο τα Κόσκινα μπήκαν πιο επιθετικά αλλά όσο περνούσε η ώρα οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και μάλιστα στα τελευταία 10-15 λεπτά πίεσαν τους γηπεδούχους χωρίς ωστόσο να πετύχουν την ολική ανατροπή.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής Σάκης Νικολάου αφού ευχαρίστησε την Διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές για την συνεργασία που είχαν, ανακοίνωσε οτι αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι  στον πάγκο των Κοσκίνων.

Κόσκινα. (Νικολάου Σάκης)
Γεραντώνης, Μπεϊνογλου, Δήμου, Κόλλιας, Δημολιάννης Ν, Βλάχος, Μπασινάς, Παριανός, Δημολιάννης Β, Λαθουράς, Κοκκάλας.

Ολυμπιακός Χαλκίδος. (Σαχίνης Χαρ.)
Σιμιστήρας, Ραβανός, Χατζηιωάννου, Φρυγανάς Γ, Σταύρου, Φρυγανάς Χ, Φούρλης (54' Φρυγανάς Ηλ), Αργύρης, Μυτάκης (84' Τζουβάρας), Μάλλιαρης (73' Καπίρης), Τσιούνης.