Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αστέρας Βατώντα- Ωρεοί:Το γύρισε στην επανάληψη

 Ο Αστέρας με αρκετά καλή εμφάνιση στην επανάληψη κατάφερε να γυρίσει την εις βάρος του κατάσταση επικρατώντας με 2-1 των Ωρεών.
Σε ένα παιχνίδι που στο πρώτο μέρος δεν είχε πολλές φάσεις οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι στο 23΄ με το φάουλ του Γιανουκάκου να μην αιφνιδιάζει τον Δαμάσκο που έδιωξε σε κορνερ.
Οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους ουσιαστικά επίσκεψη στα καρέ του Σταθαρά άνοιξαν το σκορ.
Ο Ενέ στο 44΄ εκμεταλλεύτηκε λάθος των αμυντικών μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.
Με την έναρξη της επανάληψης ο Γιανουκάκος πλάσαρε μέσα από την μικρή περιοχή με τη μπάλα να φεύγει δίπλα από τα δοκάρια.
Η ισοφάριση ήρθε για τους γηπεδούχους στο 55΄ όταν ο Τζαφέρος σέντραρε από αριστερά με τον Κατόλη να πετάγεται ανάμεσα σε δύο αμυντικούς πλασάροντας για το 1-1.
Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι τούμπα.
Ο Σ.Γούναρης στο 60΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε το προβάδισμα στον Αστέρα.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν μα πιέζουν με τον νεαρό Σίμωση να χάνουν σε δύο περιπτώσεις την ευκαιρία να κλειδώσουν τη νίκη.
Οι Ωρεοί με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν προσπάθησαν με κάποια στημένα να πατήσουν στην αντίπαλη περιοχή χωρίς να καταφέρουν να απειλήσουν τον Σταθαρά.

Αστέρας Βατώντα:Σταθαράς Ντούκα Τσώκος Μαρμαρινός (46΄Κοτρώτσιος) Γούναρης Κατόλης (68΄ Χασανλάρι) Σίμωσης Τζαφέρος Κηρύκος (77΄Βλάχος) Γιανουκάκος Νεσίμι

Α.Ο.Ωρεών; Δαμάσκος Τζαφεράι(79΄Μαργέτης) Σταματονικολός Γιουκάι Βασιλείου Καπλανάι Μούστος  Μαυρούτσικος Ι. Ενέ Γαλούπης Αναγνωστάκης(70΄Μπαλάνος)