Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς, Δόξα Προκοπίου – ΑΕ Ιστιαίας 0-0

Το μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Β΄ Κατηγορίας φιλοξενήθηκε σήμερα Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018  στο γήπεδο Προκοπίου «Ηλίας Κουτσουφλάκης», εκεί όπου η Δόξα Προκοπίου αντιμετώπισε την ΑΕ Ιστιαίας. Ένα ντέρμπι κορυφής, με τις δύο ισόβαθμες και αήττητες ομάδες να έχουν από 18 βαθμούς.
Καλό ρυθμό είχαν και οι δύο ομάδες σε όλο τον αγώνα, με την Δόξα να έχει ένα προβάδισμα, χωρίς όμως να έχουμε κάποια ιδιαίτερη φάση και φυσικά κανένα γκολ.
Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα, με μια μικρή ένταση να δημιουργείτε πριν o κος Κασομούλης σφυρίξει για τελευταία φορά στο πρώτο μέρος.

To δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τα ίδια χαρακτηριστικά και έφτασε σχεδόν μία ώρα παιχνιδιού για να δούμε την πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα.
Συγκεκριμένα στο 59΄ σε επίθεση της Ιστιαίας, ο Σταθαράς εκτέλεσε σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με την μπάλα να βγαίνει λίγο πάνω από το οριζόντιο του Αλατζά.

Μία καλή φάση και για τους γηπεδούχους στο 78΄ με τον Γιάννη Κουστουφλάκη, μετά από βαθειά σέντρα, να μη προλαβαίνει για λίγο με το κεφάλι την μπάλα.

Έτσι και οι δύο ομάδες έχασαν τους πρώτους βαθμούς σήμερα, αν και παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας αήττητες, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για το κυνήγι της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα της Β΄  κατηγορίας.