Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Καθάρισε σε δύο λεπτά: ΑΟ Ωρεών – Όλυμπος Γυμνού 2-0 (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)



Μεγάλη νίκη ψυχολογίας αλλά και βαθμολογικής ανάσας πέτυχε σήμερα η ομάδα των Ωρεών, απέναντι σε έναν αξιόμαχο Όλυμπο Γυμνού.

Το παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της μεγάλης κατηγορίας της Εύβοιας ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να έχουν καλύτερα πατήματα και την πρωτοβουλία αλλά μετά το 20΄περίπου, η ομάδα του Θ. Γουρνά ισορρόπησε και έχασε ευκαιρίες.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και έχοντας σαφές προβάδισμα, κατάφεραν μέσα σε δύο λεπτά να πετύχουν δύο πολύτιμα γκολ τα οποία έκριναν το αποτέλεσμα και πήραν το τρίποντο της νίκης.
Αξίζει να αναφέρουμε πως οι πρώτες ευκαιρίες ήταν για τον Όλυμπο, στο 10΄ με τον Σπ. Αργύρη να στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο και στο 12΄ο Ντούρμας μέσα από την περιοχή σούταρε και η μπάλα τράνταξε το κάθετο δοκάρι του Μαυρούτσικου.
Στη συνέχεια η ομάδα των γηπεδούχων ανέβασε στροφές και με περισσότερο πετυχημένες ανταλλαγές της μπάλας ισορρόπησαν το παιχνίδι, ενώ είχαν στο 24΄και χαμένη ευκαιρία με τον Ένεχ να στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο.
Στο 30΄ ο Μαυρούτσικος Ι-Φ επιχειρεί πλασέ από κοντά, αλλά πόδι αμυντικού διώχνει σχεδόν στην τελική γραμμή,
Επίσης στο 38΄ ο Μούστος εκτελεί κόρνερ και ο Γκογκομήτρος πηδά μέσα στην περιοχή, η μπάλα «γλύφει» το κεφάλι του και εύκολα την μπλοκάρει ο Σακκής Α.
το 1-0 απο τον Ένεχ

Οι προσπάθειες και η υπεροχή των γηπεδούχων στο  δεύτερο μέρος βρήκε αντίκρισμα με την κεφαλιά του Ένεχ στο 60΄ που από κοντά ανοίγει το σκορ, 1-0.
Πολύ γρήγορα στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 62΄ ο Τζαφεράι μέσα από την μικρή περιοχή με ανάποδο ψαλιδάκι βρήκε τα δίχτυα του Σακκή, κάνοντας το τελικό 2-0.
Επίσης στο 77΄ η ομάδα των Ωρεών έφτασε κοντά στο τρίτο της τέρμα, με τον Δ. Αθανασίου να  τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Σακκή με απ΄ ευθείας εκτέλεση φάουλ.

( Δείτε το  πλούσιο φωτορεπορτάζ -200+ φωτο- 
κάνοντας κλικ στη φωτογραφία στο τέλος της ανάρτησης)

ΑΟ Ωρεών (Θ. Γουρνάς):

Μαυρούτσικος Δ, Καπλανάι, Σταματονικολός, Γιουκάι, Αθανασίου Ι, Γκογκομήτρος, Μούστος (94΄ Μπαλάνος), Ένεχ (92΄ Αναγνωστάκης), Αθανασίου Δ (88΄ Καραπάνος), Τζαφεράι


Όλυμπος Γυμνού (Ι. Οικονόμου):

Σακκής Α, Κιούσης, Σακκής Ν, Κουτσαυλής, Μπισμπικόπουλος, Αργύρης Η, Ντούρμας, Κηρύκος, Καντιμάντιο (89΄ Τσούμαρης), Αργύρης Σ, Γιακούμπα (70΄ Μήτρου)



Διαιτητής: Κασομούλης
Βοηθοί: Κωνστάντιος - Δάλλας