Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σημαντική νίκη η Καστέλλα (3-2) την Αιδηψό

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Καστέλας εκεί όπου η τοπική ομάδα πήρε σπουδαία
νίκη επί της αξιόμαχης Αιδηψού με 3-2.
Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν για 85 ' λεπτά με παίκτη λιγότερο καθώς στο 5' ανατράπηκε ο Τσούμαρης από τον Καππέ ο οποίος δέχτηκε την κόκκινη από τον διαιτητή Πόγκα .

Στην συγκεκριμένη φάση ο παίκτης της Καστέλλας υπέστη σπάσιμο στο πόδι και πήγε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Δεληγιώργης και έκανε 1-0. 
Στην αμέσως επόμενη φάση ήρθε ο Χρήστος Φώτου με ωραίο σούτ να φέρει το παιχνίδι στα ίσια,1-1.


Στο 35 'έκανε ωραία επέλαση από δεξιά και σέντραρε παράλληλα εκεί πετάχτηκε ο Βλάσσης που είχε μπεί στην θέση του Τσούμαρη και έκανε εν μέσω αποθέωσης το 2-1.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Καστέλα φάνηκε να καθαρίζει το ματς όταν ο Δεληγιώργης πάλι πετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας της Αιδηψού και πέτυχε με πλασέ το 3-1.

Από κεί και ύστερα οι φιλοξενούμενοι πίεσαν παίζοντας τα όλα για όλα και στο 77' μετά από σουτ του Χρ.Φώτου και προσωρινή απόκρουση του Ζενέλι ήρθε ο Στεργίου ο Αργύρης να πάρει το ρημπάουντ και να μειώσει σε 3-2.

Στα τελευταία λεπτά παίχτηκε ένα μικρό θρίλερ με την Αιδηψό να κάνει την ύστατη προσπάθεια (ένα φάουλ στο 89'του Μπιμπαί Τ. έφυγε ελάχιστα άουτ) και την γηπεδούχο να
παίρνει την πολύιμη νίκη.

Πολύ καλή η διαιτησία των Πόγκα,Ρουμπή και Γκατσού που είχαν να τα βγάλουν πέρα με ένα δυνατό και πολλές φορές σκληρό παιχνίδι.

Καστέλλα
Ζενέλι,Μαρίνος,Οσμάνι (80'Χασάνδρας),Τριανταφύλλου(54'Πολυχρόνης),Παυλίδης,Καραλής, Δεληγιώργης,Κουβούσης,Τσούμαρης( 5'λ.τ .Βλάσσης), Γραμματικόγιαννης,Πάλλης (60' Αρχοντούλης)

Αιδηψός
Κυριάκου,Φώτου Κ,Φώτου Χρ,Καππέ,Γλύκος,Στεργίου Ηλ (83' Παπαντζάκος),Στεργίου Αργ,
Καπλανάι (70' Αναγνώστου),Γοργομάτης (57' Μπιμπάι Αν), Μπιμπάι Τ, Αναστασιάδης (80'  Καραγκούνης).