Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

3x3 στο Τσαρπάλειο ο Ταμυναϊκός 2-0 τον Λήλα Βασιλικού

Ακόμα μια νίκη για τον Ταμυναϊκό σήμερα στο Τσαρπάλειο απέναντι στον Λήλα Βασιλικού αυτή την φορά, με την ομάδα του Αλιβερίου να έχει 3x3 στην έδρα της από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.
Οι γηπεδούχοι που ήταν από μέτριοι έως κακοί στο Α' ημίχρονο ανέβασαν κατά πολύ την απόδοση τους στο Β' πέτυχαν 2 γκολ και έχασαν ευκαιρίες και για μεγαλύτερο σκορ.
Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν πολύ καλά στο Α' ημίχρονο όπου όχι μόνο δεν κινδύνευσαν αλλά είχαν και δυο καλές στιγμές για να πετύχουν κάποιο γκολ, αλλά στο Β' μέρος δέχτηκαν νωρίς το γκολ και μετά αποσυντονίστηκαν με αποτέλεσμα να αφήσουν πολλούς χώρους στους νικητές και να κινδυνεύσουν σε πολλές περιπτώσεις.
Στο πρώτο μέρος ο Λήλας είχε δοκάρι στο 9' από σέντρα σουτ του Μπαλόζι και ακόμα μια πολύ καλή ευκαιρία με τον ίδιο παίκτη στο 12' όταν σούταρε  μέσα από την περιοχή αλλά ο Μητακίδης απέκρουσε σωτήρια.
Ο Ταμυναϊκός στο ίδιο διάστημα δεν είχε κάτι το αξιοσημείωτο εκτός από ένα μακρινό απευθείας φάουλ του Λάμπρου που κατέληξε άουτ.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και ευτύχισαν να προηγηθούν στο 51' όταν Λάμπρου και Βρέττος άλλαξαν την μπάλα και την παράλληλη πάσα του τελευταίου αξιοποίησε ο Αλέξης Πομαρές κάνοντας από κοντά το 1-0.
Στο 55' ο Λήλας προσπάθησε να απαντήσει αλλά το σουτ του Μακρή απέκρουσε ο Μητακίδης και στο 59' ο Ταμυναϊκός έκανε το 2-0 πάλι με τον Πομαρές που εκμεταλλεύτηκε ασθενής απόκρουση του Τόρα σε σουτ του Λάμπρου και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο υπόλοιπο διάστημα ο Ταμυναϊκός είχε 3 καλές στιγμές με τον Τσούτση αλλά ο Τόρα του είπε όχι στο 69' και δυο φορές στο 86' και στο 87' ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων σούταρε άουτ την πρώτη από θέση μέσα αριστερά και την δεύτερη σε ανεπανάληπτο τετ α τετ.

Διαιτησία: Λάμπρου - Δάλλας - Ρέτσας

Ταμυναϊκός ( Καρβέλης Γ.):
Μητακίδης, Φωτόπουλος, Πιλάτης Λ, Κουτσαυλής (77' Δήμου), Αναστασίου Β, Αναστασίου Ι, Τσούτσης ( 90' Κροκόδειλος), Κούτρας, Λάμπρου (84' Μάλλιος), Πομαρές (90' Αργύρης), Βρέττος.

 

Λήλας Βασιλικού ( Ταυταρίδης Αν.):
Τόρα, Χαζαρίδης (84' Βάθης), Ευαγγελινός (67' Πεσχύρας), Κικίδης, Μπαλόζι, Αγγελάκης, Παπίλας, Αλεξίου (81' Ζευγολάτης), Μακρής, Τσαλιαγκός (88' Βαζούρας), Κούρρα.