Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΕ Ιστιαίας - Αρτεμησιακός : 1 - 0


Για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας της Εύβοιας, η ομάδα της Ιστιαίας επικράτησε στο γήπεδό της του Αρτεμησιακού με σκορ 1-0, σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες καλές φάσεις και από τις δύο πλευρές.

Οι δυό ομάδες σε γενικές γραμμές ήσαν ισοδύναμες σε όλο σχεδόν τον αγώνα, με τους γηπεδούχους να ευτυχούν στο να ανοίξουν το σκορ στο 11ο λεπτό και με τους φιλοξενούμενους να χάνουν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν με ανεπιτυχή εκτέλεση πέναλτι.
Συγκεκριμένα στο 11΄ μετά από βαθειά μπαλιά, σχεδόν από την άμυνα, ο Δήμου ξεφεύγει από δύο αμυνόμενους και εύκολα πλασάρει τον Παναγιωτόπουλο, κάνοντας το 1-0.

Στο 25΄ ο Σ. Τριανταφύλλου χρεώθηκε με πέναλτι απέναντι στον Α. Γοργομάτη, Έτσι ο Βασίλης Ανέστης από την άσπρη βούλα έστειλε την μπάλα σχεδόν στα χέρια του Μουρίδη που μπλόκαρε σταθερά και κράτησε το αποτέλεσμα.
Στη συνέχεια αξίζει να αναφέρουμε πως στο 46΄ ο Καρακάξης έστειλε με σουτ την μπάλα λίγο πιο δίπλα από το δεύτερο δοκάρι του Μουρίδη, ενώ η ίδια φάση επαναλήφθηκε στο 75΄όταν ο ίδιος παίκτης εκτέλεση φάουλ.
Στο 66΄ ο Δήμου για την Ιστιαία σουτάρει, με το Παναγιωτόπουλο να εκτινάσσεται σωστά και να διώχνει σε κόρνερ.
Πρέπει να αναφέρουμε πως ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση 20 λεπτών,  λόγω προβλήματος με τα δελτία των φιλοξενούμενων

Α.Ε. Ιστιαίας (Κατσικόγιαννης): 
Μουρίδης, Τσώνος Ι, Φώτου, Παπανδρέου, Τριανταφύλλου Σ, Αρσενόπουλος (81΄ Γερογιώργης) (90’+  Κατσάρης), Τσώνος Σ (64΄ Σταμούλος Φ.), Πετής, Δήμου, Δαρζέντας, Σταθαράς (53΄ Σταματόπουλος)
Αρτεμησιακός (Κυρπισλίδης): 
Παναγιωτόπουλος, Κορτέσης (46΄ Σταματάκης), Σαντής Κ, Παπανδρέου, Ψύλλος, Φατσής, Καρακάξης, Γαβριήλ, Αγγελόπουλος, Γοργομάτης (73΄ Στραφιώτης), Ανέστης

Διαιτητής: Κασομούλης
Βοηθοί: Δάλλας - Σέρρας

Δείτε το φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί
(αμέσως πιό κάτω δείτε τα Video από τα LIVE που κάναμε κατά τη διάρκεια του αγώνα…)



-- .  --