Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Περιχ-ΑΡΗ-ς νίκη για την Κύμη με απίστευτη ανατροπή (75-57)


Mετά από ένα απίστευτο ''come back'' η Κύμη γύρισε από την κόλαση και πήρε και διαφορά απέναντι στον πάλαι ποτέ κραταιό Άρη.
Οι παίκτες του Ισίδωρου Κουτσού λες και κάποιος τους άγγιξε με ένα μαγικό ραβδάκι μετέτρεψαν το -17 σε +18 στο τελικό 75-57 δίνοντας και ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους κιτρινόμαυρους στο τέλος του πρωταθλήματος πληγώνοντας τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας τον Γ. Καστριτη.
Το 28-45 στο 32' φάνταζε βουνό καθώς τίποτα δεν προδίκαζε την μεγάλη ανατροπή.
Το ξεκίνημα του ματς είχε έναν Άρη πιο σοβαρό με καλές επιλογές και σωστή αμυντική λειτουργία σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που με βιαστικές και κακές επιλογές στη επίθεση έδιναν συνεχώς δικαιώματα.
Κομβικό σημείο του παιχνιδιού ήταν στο 35΄τότε που ο Λάκυ Τζόουνς έκανε το τέταρτο του φάουλ διαμαρτυρήθηκε στους διαιτητές δέχτηκε τεχνική ποινή που του απέφερε το πέμπτο φάουλ και την άγουσα για τον πάγκο χωρίς πάντως ο πολυτιμότερος φέτος παίκτης των ''κιτρίνων ''να έχει την απόδοση προηγούμενων αγώνων.
Από το35'' και μετά ένα σερί 35-8 για την Κύμη έφερε την ομάδα της Εύβοιας σε θέση όχι απλά οδηγού αλλά και με την καρό σημαία του τερματισμού να έρχεται πάρα πολύ κοντά.Τρομερές επιλογές στην επίθεση με μπροστάρη τον Ουάσινγκτον που έβαλε όλους τους πόντους και τους 10 στην τέταρτη περίοδο και άξιους συμπαραστάτες τους Λιούις και Πουλιανίτη αλλά και τον Τουνζιαράκη με άμυνα από γρανίτη παρά το ρίσκο των βολών (η ομάδα είχε 4 φάουλ από πολύ νωρίς στο τέταρτο δεκάλεπτο) έκαναν τους πολυπληθείς εκδρομείς φίλους του Άρη να αναζητούν στο τέλος ΄΄κίτρινα ΄΄ γιλέκα για να βγάλουν το μένος τους προς τους παίκτες της ομάδας τους.
Τα δεκάλεπτα :13-18,26-35,46-48,75-57.
Κύμη:Άρμστεντ,Χόρτον 13,Σάνγκς 16(1),Λιούις 11(1),Τουντζιαράκης 12,Καμπόρ 5(1),Ουάσινγκτον 10 (3),Πουλιανίτης 3(1),Μαραγός 2,Στυλιανού 3(1).
Άρης :Τζόουνς 8,Κάιζερ,Βεργίνης 4(1),Μποχωρίδης 6(2),Φλιώνης 5(1),Μπέλ5(1),,Νταλό,Χρηστίδης 6,Σλαφτσάκης 2,Μακ Γκί 4,Χάρις 14 (3),Αγγέλου 3(1).