Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με το δεξί και «λύση» Ένεχ οι Ωρεοί 2-1 τον Ελλήσποντο


Μεγάλη νίκη πέτυχε στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς η ομάδα των Ωρεών απέναντι στον αξιόμαχο Ελλήσποντο Νέας Λαμψάκου, με τελικό 2-1 στην 12η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας της Εύβοιας.
Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν την άμυνα των Ωρεών με τον Ντουλαλλέρι να βρίσκεται αφύλακτος κοντά στην εστία του Μαυρούστικου, απλά σπρώχνοντας την μπάλα στην εστία κάνοντας το 0 – 1 στο 3ο κιόλας  λεπτό.

Γρήγορα αντέδρασαν οι γηπεδούχοι με τον Ένεχ να χάνει από κοντά την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο11΄ , αλλά αμέσως μετά, στο 12΄ ο Μούστος εκτελεί κόρνερ, ο Αναγνωστάκης με το κεφάλι στέλνει την μπάλα στον Γιουκάι που  στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Παλούδωρου, φέρνοντας στο παιχνίδι στα ίσια,  1-1, αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Γουρνά μπήκε αρκετά απειλητική στο γήπεδο και πίεσε πολύ την άμυνα του Ελλήσποντου, ψάχνοντας καινούς χώρους στην άμυνά του.
Από την άλλη ο Ελλήσποντος προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να απαντήσει, χωρίς όμως αποτέλσμα.
Έτσι στο 86΄ ο Ένεχ βρέθηκε μόνος του πρίπου πέντε μέτρα από την γωνία της μαγάλης περιοχής του Πολύδωρου και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στη συμβολή των δοκών του, λυτρώνοντας συμπαίκτες και φιλάθλους και δίνοντας κεφάλι στους Ωρεούς, 2-1.
Στο 94΄ ο κος Βρακάς έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Χύσκα για σκληρό παιχνίδι απέναντι στον αρχηγό των γηπεδούχων Δ. Αθανασίου και στο 95' αποβλήθηκε για διαμαρτυρία, ο προπονητής του Ελλήσποντου  Παναγιώτης Τοκπασίδης.

(Αύριο θα υπάρξει ΠΛΟΥΣΙΟ φωτορεπορτάζ)



ΑΟ Ωρεών (Γουρνάς):

Μαυρούστισκος Δ, Αθανασίου Ι, Καπλανάι, Γιουκάι, Γκογκομήτρος (85΄ Μπαλάνος), Κατσός (71΄ Μαργέτης), Μούστος, Μαυρούστικος Ι, Αναγνωστάκης (51΄ Τζαφεράι), Αθανασίου Δ, Ένεχ


Ελλήσποντος Νέας Λαμψάκου (Τοκπασίδης):

Πολύδωρος, Ρογαλίδης, Κουτσαυλής, Κουσερής, Αυλωνίτης, Χύσκα, Μάλλιος (88΄ Φτούλης), Ντουλελλάρι, Αντωνόπουλος, Λάζρι, Μπούρικας (71΄ Μπατζελής)


Διαιτητής: Βρακάς
Βοηθοί: Δάλλας - Νέγρης