Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Παντριαδικός – Σκεπαστή 1 – 0, με γκολάρα Τσιμιχόδημου

Μεγάλη νίκη της ομάδας του Παντριδικού με 1-0 απέναντι στην αξιόμαχη Σκεπαστή για την 12η Αγωνιστική της Εύβοιας, στο πρώτο παιχνίδι για το 2019. Ένα παιχνίδι που η Σκεπαστή προσπάθησε να πάρει το αποτέλεσμα αν και σχεδόν για ένα ημίχρονο έπαιξε με παίκτη λιγότερο. Η ομάδα του Παντριαδικού ήταν καλή στο τέλος του πρώτου μέρους και στην αρχή του δεύτερου, εκεί πέτυχε και το νικηφόρο της γκολ. Στη συνέχεια όμως θα έλεγα κανείς πως εφησύχασε και έτσι έδωσε χώρο στη Σκεπαστή να προσπαθήσει να πάρει κάτι, μαχόμενη  μέχρι τελευταίας στιγμής.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πρώτοι απείλησαν, αφού στο 5ο λεπτό ο Γεωργίου πλασάρει στο Γερογιάννη που σουτάρει και ο Οικονομίδης να αποκρούει, η μπάλα  επιστρέφει στον παίκτη της Σκεπαστής και με κεφαλιά την στέλνει   πάνω από το οριζόντιο.
Δύο λεπτά μετά η Τριάδα απαντά με τον Μουτουσίδη να στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο του Σωτηρόπουλου.
Το παιχνίδι συνέχισε μοιρασμένο μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους, χωρίς φάσεις αλλά με ρυθμό.
Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Αγασιοφίτης είδε δεύτερη κίτρινη και έτσι η Σκαπεστή συνέχισε να παίζει με 10 παίκτες, αλλάζοντας και οι ισορροπίες στο παιχνίδι με την Τριάδα να πατά καλύτερα στο γήπεδο.
Στο 65΄ ο μικρός Τσιμιχόδημος πετυχαίνει ένα καταπληκτικό γκολ, αφού στο βολ πλανέ του δεν κατάφερε ο Σωτηρόπουκλος να κάνει κάτι, 1-0.
Η Σκεπαστή μη έχοντας να χάσει κάτι αντέδρασε και στο 85΄θα μπορούσε να ισοφαρίσει όταν ο Θαλασσινός πιάνει κεφαλιά μέσα στην περιοχή, με τον Οικονομίδη να πέφτει σωστά και να αποκρούει την μπάλα.
Στο 90΄ ο Ντένις χάνει τετ α τετ μετά από σωστή αντίδραση του Σωτηρόπουλου και στο 93΄ ο Πατερίτσας σε άδεια εστία δεν καταφέρνει να σκοράρει και κλειδώσει τη νίκη.