Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΕ Ιστιαίας – ΟΠ Αιδηψού: 4-1

Σημαντική νίκη για την διεκδίκηση της πρώτης θέσης στη βαθμολογία πέτυχε σήμερα η ομάδα της Ιστιαίας απέναντι στην ΟΠΑ, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Εύβοιας.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Ιστιαίας, αφού η συνεχής βροχόπτωση των τελευταίων ωρών «ανάγκασαν» τους παίκτες και των δύο ομάδων να αγωνιστούν μέσα στη λάσπη (θα καταλάβετε βλέποντας το φωτορεπορτάζ).

Οι γηπεδούχοι είχαν τον πρώτο λόγο μετά το δεκάλεπτο του αγώνα, πίεσαν την άμυνα της Αιδηψού και κατάφεραν να νικήσουν με γκολ από το πρώτο ημίχρονο. Συγκεκριμένα στο 20΄ ο Σπύρος Τριανταφύλλου με φάουλ «βρήκε» το κεφάλι του Αχιλέα Δαρζέντα που από την μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ, 1-0.

Η πίεση της Ιστιαίας συνεχίστηκε με τον Αρετσίνη να πέφτει σωστά και να διώχνει με ένταση σουτ του Δήμου στο 23΄, ενώ στο 34΄ ο Θαν. Τριανταφύλλου απειλεί με μακρινό σουτ την εστία του Αρετσίνη που όμως η άμυνα  έδιωξε σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε στο 34΄ και η μπάλα έφτασε στη μικρή περιοχή και με πλασέ από κοντά ο Δήμου την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 2-0.

Λίγο μετά και συγκεκριμένα στο 38΄ ο Πετής με δυνατό σουτ τριπλασίασε τα τέρματα της Ιστιαίας, 3-0.
Στο 40΄ ο Σπύρος Τριανταφύλλου και πάλι με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο κεφάλι του Δήμου που δεν δυσκολεύτηκε να βρεί στόχο, κάνοντας το 4-0.
Στο δεύτερο μέρος η Ιστιαία κατέβασε ρυθμούς και έκανε και αλλαγές δίνοντας χρόνο σε νεότερους παίκτες, όπως για παράδειγμα στον νεαρό Καραγκούνη που αντικατέστησε το βασικό τερματοφύλακα της ομάδας Χ. Μουρίδη.
Η ΟΠΑ το μόνο που κατάφερε ήταν να κερδίσει πέναλτι στο 87΄ και ο Χατζής να πετύχει το γκολ της τιμής, 4-1.


ΑΕ Ιστιαίας (Κατσικόγιαννης):
Μουρίδης, Τριανταφύλλου Αθ (53΄ Τσώνος Σπ), Ελμεζάι, Παπανδρέου, Τρανταφύλλου Σπ, Αρσενόπουλος, Καλιβάτσι (78΄ Κουρομιχελάκης), Δαρζέντας, Δήμου, Μπερμπεράι (66΄ Φώτου), Πετής.

ΟΠΑ (Αναγνώστου):
Αρετσίνης, Αυγέρης Γ, Ουζούνογλου, Μοαυροζούμης, Αυγέρης Δ (28΄α/α Σαββόπουλος), Σουλιάδης, Χατζής, Γαλιατσάτος, Υδραίος (77΄ Πλακάη), Αναγνώστου Μ (62΄ Νικολαόυ), Αναγνώστου Π

Διαιτητής: Βελέντζας
Βοηθοί: Παυλάτος - Ντουμάνης

ΔΕΙΤΕ ΤΟ  ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ 
ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ