Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη με άρωμα παραμονής για τους Ωρεούς, 3-0 τον Βατώντα


Αστέρας Βατώντα :

Μεγάλη νίκη πήρε σήμερα η ομάδα των Ωρεών για την 17η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας της Εύβοιας,  από τον Αστέρα Βατώντα με 3-0.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Αιδηψού, αφού αποκλείστηκαν τα γήπεδα Ιστιαίας και Νέου Πύργου που αρχικά είχαν οριστεί.
Η ομάδα του Γουρνά μπήκε δυνατά στο πρώτο μέρος όπου και είχε σχεδόν απόλυτη κυριαρχία, με κατοχή και ευκαιρίες και με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.
Στο δεύτερο μέρος ο Βατώντας ισορρόπησε τον αγώνα, λύγισε όμως στη δυναμική των Ωρεών που ήθελαν πραγματικά το παιχνίδι και για βαθμολογικούς αλλά και ψυχολογικούς λόγους.

Τα γκολ

58΄ Ο Μούστος  παίρνει την μπάλα και ξεμαρκάριστος προωθείται, φτάνει έξω από την μεγάλη περιοχή μόνος με τον Ντελέκο και σουτάρει βρίσκοντας στόχο, 1-0.
85΄ Ο Ένεχ από δεξιά κοντρολάρει και εκτελεί ψύχραιμο πλασέ από κοντά, διπλασιάζοντας τα τέρματα των «γηπεδούχων», 2-0.
90΄ δευτερόλεπτα πριν το ρολόϊ δείξει πως ολοκληρώθηκε ο χρόνος του αγώνα, ο Αθανασίου από παρόμια θέση με αυτή του πρώτου γκολ, εξαπολύει δυνατό βολέ που «τρυπάει» τα δίχτυα του Ντελέκου, διαμορφώνοντας τη μεγάλη νίκη της ομάδας των Ωρεών, 3-0.

(Για να δείτε το φωτορεπορτάζ κάντε κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί πιο κάτω)

ΑΟ Ωρεών :
Μαυρούτσικος Δ, Τζαφεράι, Καπλανάι, Γιουκάι, Τόουρφρε, Κατσος (93΄ Καραπάνος), Μούστος (88΄ Μπαλάνος), Μαυρούτσικος Ι Φ, Ένεχ, Αθανασίου, Σταματονικολός (74΄ Αναγνωστάκης)

Ντελέκος, Κοτρώτσιος, Κικίδης (88΄ Πολύχρονος), Τσώνος (79΄ Τζαφέρος), Duka, Χασσανλάρι, Γκέκας (69΄ Σίμωσης), Γούναρης, Ματράκας (88΄ Μαγκλάρας), Σκριβάνος, Nesimi

Διαιτητής: Πόγκας
Βοηθοί: Κωνστάντιος - Ιωάννου