Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Α.Ο.Χαλκίς-Θύελλα Καμαρίου:(Χ)αμένη ευκαιρία για τους Nerazzuri

 Ισόπαλος με σκορ 1-1 αναδείχτηκε ο Α.Ο.Χαλκίς με τη Θύελλα Καμαρίου στο Δημοτικό της πόλης μία ισοπαλία που ;ίσως να μην είναι αρκετή στην προσπάθεια που κάνει για να σώσει τη χρονιά.
Παρουσιάζοντας ίσως το καλυτερό του πρόσωπο στις τελευταίες αγωνιστικές ο Α.Ο.Χ. θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αν κατάφερνε να εκμεταλλευτεί τις δύο ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν στο διάστημα 60΄-70΄
Σε ένα μέτριο πρώτο μέρος η Χαλκίδα επισκέφτηκε δύο φορές στο 7΄ και το 12΄ τα καρέ της Θύελλας με τα σουτ του Τσακάροφ να μπλοκάρονται από τον πορτιέρο Ανδριόλα.
Ο Α.Ο.Χ. ευτύχησε σε καίριο χρονικό σημείο στο 44΄ να προηγηθεί όταν ο Παπαδάκης που ήταν από τους πιο δραστήριους από δεξιά σέντραρε με τον Ντάμπο να πετάγεται στο δεύτερο δοκάρι και με πλασέ να βάζει σε θέση οδηγού την ομάδα του.
Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι έγινε καλύτερο με τους φιλοξενούμενους να αυξάνουν την πιεσή τους για την ισοφάριση και τη Χαλκίδα να βρίσκει κενούς διαδρόμους.
Στο 60΄ ο Γκούρλας έκλεψε τη μπάλα πασάροντας στον Παναγιωτόπουλο ο οποίος από πλεονεκτική θέση σούταρε αδύναμα δίνοντας την ευκαιρία στους αμυντικούς να διώξουν σε κόρνερ.
Δέκα λεπτά αργότερα ο Παπαδάκης έκανε την κούρσα από δεξιά σέντραρε στη μεγάλη περιοχή βρίσκοντας τον Ντάμπο ο οποίος σούταρε απελπιστικά πάνω από τα δοκάρια.
Ο διαιτητής Αλάμπεης έγινε το κόκκινο πανί καθώς στο 75΄ απέβαλε αδικαιολόγητα τον Α.Αυλωνίτη από τον πάγκο της ομάδας του.
Την σύγχυση και τον εκνευρισμό που προκλήθηκε στο στρατόπεδο του Α.Ο.Χ.εκμεταλλεύθηκαν οι φιλοξενούμενοι που στο 77΄ έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με δυνατό σουτ του Μαυρομάτη από τη γωνία της μικρής περιοχής.
Στα λεπτά που απέμειναν οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με ανορθόδοξο τρόπο για το γκολ της νίκης με την Θύελλα να κρατάει τον βαθμό της ισοπαλίας που ίσως αποδειχτεί χρυσός γι αυτούς στο τέλος της χρονιάς.

Α.Ο.Χαλκίς: Μπάνκοφ Μίτσκοφ Αγγελής Σχίζας Πατερίτσας Σιλιγαρδάκης Παπαδάκης Γκούρλας (80΄Μπαντούνας) Τσακάρωφ Ντάμπος Παναγιωτόπουλος

Θύελλα Καμαρίου: Ανδριόλας Σπανός Γελαδάρης Μαντούσης Ρέτζο Φίλων Γιαννής Σιμιτσής Ζανελάρι (27΄ Μαυρομάτης) Αργυρίου Μάκο