Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σκεπαστή – Καστέλλα 5-1, με «αιχμή του δόρατος» τον Ζουζουλή


Σε «προσωπική υπόθεση» εξελίχθηκε το παιχνίδι της Σκεπαστής με την Καστέλα, αφού ο πρόσφατα επιστρέψας Δημήτρης Ζουζουλής, ήταν αυτός που «σφράγισε» τη μεγάλη νίκη της ομάδας του με σκορ 5-1, πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα.
Συγκεκριμένα ο Δ. Ζουζουλής σκοράρει για πρώτη φορά στον αγώνα στο 38΄και κάνει το 1-0.
Τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο επιθετικός της Σκεπαστής «πλήγωσε» άλλες δύο φορές την άμυνα της Καστέλας, αφού στο 41΄ με απευθείας φάουλ και στο 44΄επίσης,  βρήκε τα δίχτυα του Ζενέλι και οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 3-0.
Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό επανελήφθη με τον Ζουζουλή να πετυχαίνει τέταρτο γκολ στο 62΄και το τελικό σκορ να διαμορφώνει ο Γερογιάννης που αντικατέστησε στο 66΄ τον Ζουζουλή,  κάνοντας στο 75΄  το 5-0.
Το γκολ της τιμής για την ομάδα της Καστέλας πέτυχε στο 83΄ ο Γραμματικόγιαννης Α, απλά μειώνοντας σε 5-1 και μην αλλάζοντας σε τίποτα την δεινή βαθμολογική κατάσταση της ομάδας του.

ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Γ. Τσαραμίρσης):
Σωτηρόπουλος, Ι. Θαλασσινός Α, Ανδρέου Σ (76'  Θαλασσινός Π), Κωνσταντός,  Γερογιάννης, Καψάλας, Γεωργίου, Ξιφαράς (63' Καλλίτσης),  Θαλασσινός  Ι τΒ(71' Αγιασοφίτης), Θαλασσινός Θαν, Ζουζουλής (66'  Γερογιάννης Δ).

ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ (Τάκης Ακριτίδης):
Ζενέλι, Παυλίδης, Γούσιας, Τριανταφύλλου (72' Οσμάνι), Κουβούσης, Βλάχος (54' Δημόπουλος), Εμμανουέλ, Λαμάι, Παπαδόπουλος (68'  Γραμματικόγιαννης Θ), Αν. Γραμματικόγιαννης, Λεοντής (54' Βάσσος).

Διαιτητής: Παπακυριάκος,
Βοηθοί: Νέγρης-Ζεϊμπέκης.