Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη οξυγόνο για τον Όλυμπο

Σημαντικό τρίποντο πήρε ο Όλυμπος επικρατώντας με 2-1 του Καλοχωρίου-Παντειχίου που τον βγάζει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.
Με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στο πρώτο μέρος δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στην εστία του Δρεναφτσή.
Πέντε λεπτά πριν την ανάπαυλα ο Όλυμπος άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ του Ντούρμα από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ισοφαρίσουν με πλασέ του Στρατή που αξιοποίησε με το καλύτερο τρόπο την πάσα του Καραμπά.
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι παρά τη ψυχρολουσία που δέχτηκαν πήραν ξανά τα ηνία του αγώνα πιέζοντας για το γκολ που θα τους δώσει εκ νέου το προβάδισμα.
Στο 70΄ οι Γυμνιώτες εκτέλεσαν κόρνερ ο Παριανός πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας των φιλοξενουμένων και με κεφαλιά έκανε το 2-1.
Το Καλοχώρι -Παντείχι στα τελευταία λεπτά έκανε την αντεπίθεση για την ισοφάριση με τον Στρατή να πλασάρει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Σακκή.


Όλυμπος Γυμνού (Παναγιώτης Κοντογιάννης):
Σακκής Θ., Κιούσης (65′ Αργύρης), Σακκής Ν., Κουτσαυλής (70′ Δεληγιώργης), Μπισμπικόπουλος, Αργύρης Η., Ντούρμας, Ρουμπής, Παριανός, Κηρύκος (90’ Μήτρου), Τρεγκάι (80′ Τσούμαρης).

Καλοχώρι/Παντείχι (Γιάννης Φούρλης):
Δρενάφτσης, Ντούκα (46′ Βλάχος), Κάραλης, Ίσσαρης, Σαμαρτζής, Πάλλης, Στρατής (84′ Ζαχαριάδης), Ζίζολλι, Ζουρμπουλής Χ. (75′ Σακάλογλου), Καραμπάς, Σαμπάνης.