Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με εξάσφαιρο στην κορυφή η Ιστιαία, 6-0 τις Κεχριές

Για την 16η αγωνιστική της Β΄ Κατηγορίας της Εύβοιας η Ιστιαία φιλοξένησε σήμερα τον Ακράτητο Κεχριών και τον «κέρασε» έξι γκολ, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.
Από την αρχή του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν την απόλυτη κυριαρχία στο βαρύ γήπεδο της Ιστιαίας, είχαν την κατοχή και φυσικά τις φάσεις με τον αντίπαλό της να μη βρίσκει χώρο για να αντιδράσει.

Στο 19΄ ήλθε το πρώτο γκολ σε μια αναμπουμπούλα που δημιουργήθηκε στην περιοχή του Γιαννιού με τον Καλιβάτσι να στέλνει με γυριστό σουτ την μπάλα στα δίχτυα, 1-0.
Στο 34΄ ο Δαρζέντας σουτάρει από την περιοχή με τον Γιαννιό να αποκρούει, σε δέυτερο χρόνο σουτ από τον Καλιβάτσι και πάλι ο Γιαννιός λέει «όχι» με τα πόδια και τελικά τη λύση έδωσε ο Μπερμπεράι κάνοντας από κοντά το 2-0.

Στο 49΄ ο Καλιβάτσι βρέθηκε τετ α τετ με τον Γιαννιό και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0.
Στο 67΄ ο Δήμου ανετράπη μέσα στη μεγάλη περιοχή και ανέλαβε από την άσπρη βούλα να στείλει και πάλι την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 4-0.

Στο 79΄ ο Τσώνος έξυπνα στέλνει παράλληλη μπαλιά στον Δήμου που βρέθηκε τετ α τετ με τον Γιαννιό και αύξησε το κοντέρ σε 5-0.
Στο 75΄ο Σταθαράς διαμόρφωσε το τελικό 6-0 με κοντινό πλασέ.

ΑΕ Ιστιαίας (Κατσικόγιαννης):
Μουρίδης, Τσώνος Ι (Καραγκούνης), Τριανταφύλλου Α, Παπανδρέου, Τριανταφύλλου Σ, Αρσενόπουλος (51΄ Τσώνος Σ), Καλιβάτσι (65΄ Τσελίκας), Δαρζέντας, Δήμου, Μπερμπεράι, Πετής

Ακράτητος Κεχριών:
Γιαννιός, Αχματσιώτης, Γιακουμάκης, Κοντάκης, Κοντογιάννης, Τσούπρος, Λιάσκος, Σκοπελίτης (61΄ Σταμογιάννης), Τσιαμούρας (58΄ Δούκας), Γιαννακάρας

Διαιτητής: Σιαπλαούρας
Βοηθοί: Καραβά – Γάτος

Δείτε το φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία πιο κάτω