Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Παράσταση για ένα ρόλο και συντριβή του Ολυμπιακού Χ.από το Ευβοικό με 7-0

Μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν ο πρωτοπόρος του β'ομίλου της β΄κατηγορίας ο Ευβοικός ο οποίος φιλοδώρησε με 7 γκολ τον Ολυμπιακό Χαλκίδας στο Πάρκο του Λαού.
Μία εντυπωσιακή εμφάνιση για την ομάδα του Β.Τόγια που συνεχίσει την προέλαση της για την άνοδο.
Το σκορ άνοιξε στο 19' μετά από τρομερό λάθος του Κοροβέση που στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα αυτή κατέληξε στα δίχτυα.
 Στο 44΄από φάουλ του Κρεμασμένου η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μαραγκός πλάσαρε κάνοντας το 0-2 .
Με την έναρξη του β΄ημιχρόνου νέο αυτογκόλ αυτή την φορά από τον Λέων έφερε το 0-3 και στο 52'κι άλλο αυτογκόλ από τον Σταμέλο κι ενώ καιροφυλακτούσε ο Μήτρου ανέβασε τον δείκτη στο 0-4.
Ο Γιαννουκάκος με δύο προσωπικά γκολ στο 75' και στο 79' έκανε το 0-6 και στο 90' ήρθε ο Μήτρου να διαμορφώσει το τελικό 0-7.
Χωρίς να αντέχει σε κριτική το ματς οι φιλοξενούμενοι παρέδωσαν μαθήματα επιθετικού ποδοσφαίρου με την διαιτησία των Φώτη,Βελέντζα και  Μακρή να μην αντιμετωπίσε το παραμικρό πρόβλημα.

Ολυμπιακός Χ.: Κοροβέσης,Λέων (70'Αργύρης),Στρατής,Ραβανός,Σταμέλος,Μάλιαρης (80'Ντόιμας),Ράμα,Παπακωνσταντίνου,Κονόμι (50'Φουρλής),Ευσταθίου,Δεληγιώργης.

Ευβοικός Αγ.Νικολάου: Τσίμπος,Λύκος,Ντούνας (65'Λάμπρου),Αυλωνίτης,(65'Ντούρμας),Μαραγκός Νάνος,Κρεμασμένος,Αποστόλου (80'Σαμαράς),Γιαννουκάκος (82'Μπαρίτας),Μήτρου,Τζάνος.