Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εξάσφαιρος ο Αρτεμησιακός επί της ΟΠ Αιδηψού

Ένα εύκολο παιχνίδι πήρε σήμερα με 6-0 ο Αρτεμησιακός από την ΟΠΑ στο γήπεδο Γουβών, στην εξ αναβολής 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β΄ Εύβοιας.
Η ομάδα του Κυρπισλίδη μπήκε «φουριόζα» στο γήπεδο και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 2ο κιόλας λεπτό. Συγκεκριμένα μετά το εναρκτήριο λάκτισμα ο Αρτεμησιακός αιφνιδίασε την άμυνα του Κουκούρα και μέσα από την περιοχή ο Καρακάξης με γυριστό σουτ  έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0.
Πολύ γρήγορα ήλθε και το δεύτερο τέρμα στο 17΄,  με τον Ευσταθίου με ένα «διαβασμένο» μακρινό και ψιλοκρεμαστό σουτ, έστειλε την μπάλα  στα δίχτυα περνώντας πάνω από τον τερματοφύλακα, 2-0.
Δυο λεπτά μετά ο Ανέστης από κοντά τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, 3-0.
Στο 37΄ ο Φατσης  σουτάρει για γκολ, ο Κουκούρας αποκρούει με αστάθεια και η μπάλα στρώνεται στον Αγγελόπουλο που από πολύ κοντά απλά την πλάσαρε στα δίχτυα, 4-0.
Η καλύτερη φάση του αγώνα για τους Αιδήψιους ήλθε στο 41΄με τον Υδραίο να βρίσκεται τετ α τετ με τον Παναγιωτόπουλο και την κεφαλιά του να διώχνει ο πορτιέρο του Αρτεμησιακού.
Στο δεύτερο μέρος ο Κυρπσιλίδης έκανε αλλαγές δίνοντας χρόνο και σε άλλους παίκτες και η ομάδα του κατέβασε ρυθμούς. Παρ όλα αυτά στο 76΄ ο Βαλμάς «έστρωσε» γκολ στον Στραφιώτη που από κοντά έκανε το 5-0.
Το 5-0 ήλθε στο 76΄με σέντρα του Κοντζιά και κεφαλιά του Σταματάκη.
Στο 86΄  διαμορφώθηκε το τελικό 6-0 με δυνατό σουτ του Γοργομάτη που αν και κόντραρε σε αμυνόμενο, βρέθηκε στα δίχτυα του Καπόλου.

Αρτεμησιακός (Κυρπισλίδης):

Παναγιωτόπουλος, Ανέστης, Ψύλλος (57΄ Κοντζιάς), Μεταξιώτης (46΄ Παπαδιώτης), Ευσταθίου, Στραφιώτης, Φατσης, Αγγελόπουλος (46΄ Βαλμάς), Γαβριήλ, Σταματάκης, Καρακάξης (46΄ Γοργομάτης)



ΟΠ Αιδηψού (Αναγνώστου):

Κουκούρας (46΄ Καπόλος), Αυγέρης, Ουζούνογλου, Σουλιάδης, Μαυροζούμης (α/α25΄ Αρετσίνης), Λιάρος, Γαλιατσάτος, Σαββόπουλος, Υδραίος, Αναγνώστου (85΄ Φαράντος), Πλακάι




Διαιτητής: Θεοδώρου
Βοηθοί: Λιαγκάκης – Σέρρας

Δείτε το φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί