Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Απολαυστικός ο Ηρακλής 4-0 την Αιδηψό

 Παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ο Ηρακλής επικράτησε με το ευρύ 4-0 της Αιδηψού χάνοντας παράλληλα σωρεία ευκαιριών για μεγαλύτερο σκορ.
Με τους Γκάβαλη,Μήτρου,Καραχάλιο και Ανέστη να έχουν πολλά κέφια η ομάδα του Θ.Μεθενίτη θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα με τον Κυριάκου όμως να λέει όχι στους επιθετικούς των Ψαχνών.
Η Αιδηψός από την άλλη έχοντας αρκετές ελλείψεις λόγω τραυματισμών είχε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι παραμένοντας χωρίς νίκη για σχεδόν δύο μήνες.
Οι γηπεδούχοι στρίμωξαν την Αιδηψό από την αρχή με τον Καραχάλιο στο 15΄ να σουτάρει πάνω από τα δοκάρια από πλεονεκτική θέση.
Το σκορ άνοιξε στο 19΄ όταν ο Μήτρου δέχτηκε το μαρκάρισμα από τον Α.Μπιμπάι και τον διαιτητή να δείχνει το πέναλτι.
Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα υποστηρίζοντας πως η επαφή έγινε εκτός περιοχής.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καραχάλιος κάνοντας το 1-0.
Η Αιδηψός προσπάθησε να αντιδράσει με το σουτ του Α.Μπιμπάι στο 25΄ να φεύγει δίπλα από τα δοκάρια του Αρχοντούλη.
Ο Ηρακλής συνέχισε να είναι καταιγιστικός και στο 36΄ κέρδισε δεύτερο πέναλτι σε χέρι του Γλυκού έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μήτρου.
Αυτή τη φορά την ευθύνη ανέλαβε ο Μήτρου δίνοντας προβάδισμα δύο γκολ στον Ηρακλή.
Η καλύτερη στιγμή για την Αιδηψό ήταν στο 40΄ όταν ο Τ.Μπιμπάι εκτέλεσε το φάουλ ο Αρχοντούλης έδιωξε με τη μπάλα να χτυπάει στο κάθετο δοκάρι και να φεύγει κόρνερ.
Στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής συνέχισε το επιθετικό του κρεσέντο με το σουτ του Καραχάλιου στο 50΄ να διώχνει σε κόρνερ ο Κυριάκου.
Ο Ηρακλής τριπλασίασε τα τερματά του στο 75΄ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μήτρου με τον σκόρερ να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.
Ένα λεπτό μετά ο Ηρακλής είχε δοκάρι με τον Γκανέζο επιθετικό κόφι ο οποίος είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή.
Το ωραιότερο γκολ στο παιχνίδι πέτυχε στο 86΄ ο Ανέστης με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Ηρακλής Ψαχνών:Αρχοντούλης Χασαπίδης Σπανός(50΄Ντούμας)Μπακομήτρος Ρεπετσάς Τσολάκος Καραχάλιος Αγγελάτος Γ.(66΄Κόφι) Γκάβαλης(72΄Σκριβάνος) Ανέστης Μήτρου(80΄ Σιαράπης)

Αιδηψός: Κυριάκου Σαββόπουλος(75΄Γάσπαρης) Καραγκούνης Καππές Γλύκος Στεργίου Η. Παπατζίκος(46΄Βασιλείου) Αναγνώστου  Μπιμπάι Α.(62΄Γκοτζάι) Μπιμπάι Τ. Στεργίου Α.