Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Έκλεψε εντυπώσεις ,εκμεταλλεύτηκε λάθη ο Ελλήσποντος(4-1) το Αυλωνάρι

 Μιά ομάδα για να φτάσει σε ένα σκορ 4-1 χρειάζεται ικανότητα. Από την μια και εκμετάλλευση των όποιων λαθών της αντίπαλης ομάδας από την άλλη,κάτι που πέτυχε ο Ελλήσποντος στον υπέρτατο βαθμό απέναντι στο Αυλωνάρι νικωντας με το εντυπωσιακό 4-1.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 18' μετά από σουτ του Λάζρι ο Διαμαντάρας έδιωξε εντυπωσιακά και στην επαναφορά ο Ντουλελάρι έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.
Δύο λεπτά αργότερα νέο σουτ του Χιούσκα έξω από την περιοχή η μπάλα αναπήδησε στο κακό τερέν και ξεγέλασε τον Διαμαντάρα(2-0).Οι φιλοξενούμενοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι δύο λεπτά αργότερα όταν από φάουλ του Καρατζά ο
Κούρτης με άπιαστη κεφαλιά έγραψε το 2-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 54' ο Δήμου δέχτηκε δεύτερη κίτρινη οι ισορροπίες άλλαξαν και τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν με τον Χιούσκα να σκάβει ωραία την μπάλα και μέσα από την περιοχή ο Λάζρι με απευθείας βολέ να πετυχαίνει το ωραιότερο γκολ του ματς κάνοντας το 3-1.
Από κει και πέρα ήταν φυσιολογικό η νίκη να έχει κριθεί απλά ήρθε το κερασάκι στην τούρτα να βάλει ο Ντουλελάρι στο 75' από ωραία προσπάθεια και πάσα του καλύτερου όλων στο ματς Λάζρι(4-1).
Δίκαιη επικράτηση του Ελλήσποντου που εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των αντιπάλων του αλλά έκανε και επίδειξη δύναμης σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο.
Στα χασομέρια είχαμε άλλες δύο αποβολές από τον καλό στο παιχνίδι Βελέντζα συν τους βοηθούς Δάλλα και Ρουμπή όταν πήραν την άγουσα οι Αργύρης και Καρατζάς.


Ελλήσποντος:Σπάχιο,Ρογαλίδης,Κουτσαυλής,Μάλλιος,Αυλωνίτης,Χιούσκα,Ρουμπής(78'Αργύρης)
Ντουλελάρι(87'Κοντάκης),Αντωνόπουλος,Λάζρι,Φτούλης(65΄Μπατζέλης)

Αυλωνάρι:Διαμαντάρας,Μπρεγκανάκου(75'Κούκης Γ.),Καρατζάς,Παππάς,Κοκκάλας (59'Φωτιάς)
Μπράχα(70'Καραλής),Τζάνος,Δήμου(46'Λαθουράς),Κούρτης,Μανδράκας.