Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ένα το χελιδόνι και η ...παραμονή ακριβή ! Ωρεοί - Ηρακ. Ψαχνών 0-1


Σήμερα πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Ιστιαίας το (δις ) αναβληθέν παιχνίδι ΑΟ Ωρεών – Ηρακλής Ψαχνών, για το πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας της Εύβοιας.
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές  ήταν  μοιρασμένο, με τον Ηρακλή να προσπαθεί να πιέσει στα τελευταία λεπτά του δεύτερου μέρους.
Το παιχνίδι δεν είχε να μας δείξει κάποια πολύ καλή στιγμή και για τις δύο ομάδες, εκτός από το ωραίο γκολ που πέτυχε στο 30΄ ο Ανέστης.
Συγκεκριμένα σε επίθεση των φιλοξενούμενων η άμυνα των Ωρεών προσπάθησε να αποκρίνει την μπάλα, με αυτήν να στρώνεται στον Ανέστη που ένα δυνατό και άπιαστο βολέ την έστειλε στα δίχτυα του Μαυρούτσικου, 1-0.
Η καλύτερη στιγμή για τους Ωρεούς ήλθε στο 91΄ όταν ο Ι Φ Μαυρούτσικος σούταρε από κοντά για τα δίχτυα, αλλά η μπάλα πήρε φάλτσα και βγήκε ελάχιστα από το κάθετο του Αρχοντάκη.
Με τη νίκη αυτή ο Ηρακλής βάζει βάσεις για σοβαρή διεκδίκηση του πρωταθλήματος, ενώ οι Ωρεοί βρίσκονται σε δύσκολη θέση σε σχέση με το στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

Η ομάδα των Ωρεών με τη λήξη του αγώνα εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον διαιτητή Γ. Κασομούλη (διαβάστε τη σε ξεχωριστή ανάρτηση).

Α.Ο. Ωρεών (Γουρνάς): 
Μαυρούτσικος Δ, Τζαφεράι (85΄ Καραπάνος), Καπλανάι, Κατσός, Τόουρφρε, Σταματονικολός, Μούστος, Μαυρούτσικος Ι Φ, Ένεχ, Αθανασίου Δ, Μπαλάνος (61΄ Αθανασίου Γ)

Ηρακλής Ψαχνών (Μεθενίτης): 
Αρχοντάκης, Ζουλιώτης, Σπανός, Παλαιολόγος, Ρεπετσάς, Τσολάκος, Καραχάλιος (89΄ Αγγελάτος Δ), Αγγελάτος Γ, Κόφι (82΄ Ντούμας), Ανέστης (Σιαράπης), Γκάβαλης (54’ Σκριβάνος)

Διαιτητής: Γ. Κασομούλης
Βοηθοί: Κελεπούρης  – Κοντογιαννίδης

Δείτε το φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί