Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Α΄ κατηγορία

Το eviagoal σας παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα για την Α΄ κατηγορία στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής

1.Σωτηρόπουλος: Ο πορτιέρο της Σκεπαστής κατέβασε τα ρολά σε τέσσερις περιπτώσεις δίνοντας στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας μέσα στο Γυμνό.

2.Ζουλιώτης: Ταλαιπωρήθηκε φέτος από πολλούς τραυματισμούς.Επανήλθε με τον δεξί ακραίο του Ηρακλή να είναι από τους καλύτερους του ντέρμπι.

3.Σακκής Ν.: Ο αριστερός οπισθοφύλακας του Όλυμπου δημιούργησε πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα.Ανεβοκατέβηκε άπειρες φορές την αριστερή πλευρά και σέρβιρε στον Ντούρμα το γκολ της ισοφάρισης.

4.Παπίλας Γ.:Ο κεντρικός αμυντικός του Λήλα είχε καλές τοποθετήσεις και έγκαιρες επεμβάσεις απέναντι στους γρήγορους επιθετικούς του Ταμυναικού.
5.Μαρίνος :Ο κεντρικός αμυντικός του Ελλήσποντου ήταν απροσπέλαστος μην αφήνοντας τους επιθετικούς του Παντριαδικού να φανούν απειλητικοί.

6.Σεχάι Α.: Την ημέρα των γενεθλίων του έκανε το καλύτερο δώρο στον εαυτό του.Πέτυχε δύο γκολ και γενικά έκοβε και έραβε στο χώρο του κέντρου.

7.Γκέκας Θ. : Ο νεαρός του Αστέρα από τη στιγμή που πήγε στον Βατώντα έχει βοηθήσει αφάνταστα την ομάδα του Γ.Λεζγή. Ήταν ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος και αποτέλεσε μόνιμη πηγή κινδύνου για την άμυνα της Δροσιάς.

8.Πομαρές Α.:Ο νεαρός του Ταμυναικού ήταν από τους πιο δραστήριους στο χώρο του κέντρου δίνοντας πολλές μάχες στις περισσότερες από τις οποίες βγήκε κερδισμένος.
9.Κόφι:Ο Γκανέζος επιθετικός του Ηρακλή δεν χρειάστηκε πάνω από τριάντα λεπτά ώστε να γίνει το πρόσωπο του ντέρμπι.Μία ασίστ και ένα γκολ βοήθησαν τον ροπαλοφόρο να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του.

10.Σαμπάνης Γ.. :Πήρε στις πλάτες του το Καλοχώρι-Παντείχι και με τρία δικά του γκολ οδήγησε την ομάδα του σε μία τεράστια νίκη στην προσπάθεια που κάνει για σωτηρία.

11.Στεργίου Α.:Ο έμπειρος επιθετικός της Αιδηψού άνοιξε το σκορ για την ομάδα του κέρδισε το πέναλτι για το 2-0 είδε και τη μπάλα σε δική του προσπάθεια να σταματάει στο αντίπαλο δοκάρι.

 Προπονητής: Σ.Μεθενίτης 
Έχοντας δεχθεί αρκετή κριτική μετά τους χαμένους βαθμούς στη Δροσιά έδωσε τις δικές του απαντήσεις μετά τον θρίαμβο της ομάδας του στο ντέρμπι.
Νίκησε κατά κράτος τον Δ.Λύκο παίρνοντας από τους παίχτες του τον καλυτερό τους εαυτό.