Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν παραδίδουν τα όπλα οι Ωρεοί, 0-1 μέσα στη Σκεπαστή


Για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας της Εύβοιας, οι Ωρεοί  κατάφεραν να πάρουν ένα παιχνίδι μέσα στη Σκεπαστή, ένα παιχνίδι που ήθελαν πολύ για λόγους βαθμολογικούς αλλά και ψυχολογικούς.
Οι  γηπεδούχοι πίεσαν την άμυνα του Μαυρούστικου ειδικά στο πρώτο μέρος, χωρίς όμως αποτέλεσμα (δύο σουτ με καλές προϋποθέσεις πέρασαν πάνω από το οριζόντιο) αλλά και τετ α τετ του Θ. Θαλασσινού στο 10΄με τον Μαυρούτσικο Δ δεν είχε ευτυχή κατάληξη.
Η ομάδα των Ωρεών διαχειρίστηκε το παιχνίδι προς όφελός της με καλύτερο τρόπο, εκμεταλλευτήκε  την ευκαιρία που είχε στο 19΄και με γκολ του Ένεχ διαμόρφωσε την μεγάλη ψυχολογική και βαθμολογική νίκη των «χελιδονιών».
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πως ήθελαν το αποτέλεσμα περισσότερο και με οργανωμένη άμυνα, απέκρουσαν τις πιέσεις της επίθεσης της Σκεπαστής.
Σε γενικές  γραμμές ο αγώνας είχε ενδιαφέρον και δύναμη, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν δύο καλές στιγμές με τον Γκάτσο, καθώς και με τους Καπλανάι και Μαυρούστικο Ι Φ να στέλνουν την μπάλα στο σώμα του Βασιλείου.
Πολύ καλή στιγμή για τη Σκεπαστή να φέρει το παιχνίδι στα ίσια ήλθε στο 75΄με διπλή ευκαιρία απο Γερογιάννη και Γεωργίου που βρήκαν χώρο, αλλά η μπάλα τερμάτισε λίγο έξω απο το κάθετο του Μαυρούτσικου Δ.
Στο 79΄ επίσης ο Αθανασίου σούταρε με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι του Βασιλείου.

Σκεπαστή (Τσαραμίρσης):
Βασιλείου, Καρατζούδης, Ανδρέου, Κωνσταντός, Π. Γερογιάννης, Καψάλας, Γεωργίου, Ξιφαράς, Ι τΒ Θαλασσινός,  Θαλασσινός Θ, Δ. Γερογιάννης.

ΑΟ Ωρεών (Γουρνάς):
Δ. Μαυρούτσικος, Τζαφεράι, Καπλανάι, Γιουκάι, Τοουρφέ, Κατσός, Μούστος, Ι-Φ  Μαυρούτσικος, Ένεχ, Αθανασίου, Σταματονικολός (87′ Μπαλάνος).

Διαιτητής: Βρακάς,
Βοηθοί: Δάλλας-Μητρολιός.