Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη ανάσα για το Αυλωνάρι 3-1 τον Αστέρα Βατώντα

Μετά από ένα σερί ηττών τις τελευταίες εβδομάδες το Αυλωνάρι επέστρεψε στις νίκες καθώς επιβλήθηκε του Αστέρα Βατώντα με 3-1 μέσα στο "Νίκος Κούκης" και πήρε βαθμολογική ανάσα ανεβαίνοντας στην 9η θέση από την 12η που βρισκόταν πριν τον σημερινό αγώνα.
Οι γηπεδούχοι χωρίς να πιάσουν σπουδαία απόδοση ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και νίκησαν δίκαια έναν αντίπαλο που προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στο βαθμό που θα ήθελε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού.
Στο Α' ημίχρονο τα πρώτα 25λεπτά πέρασαν χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, από το 1-0 όμως και μετά είδαμε καλύτερο ποδόσφαιρο και από τις δυο ομάδες με το Αυλωνάρι να πηγαίνει στην ανάπαυλα με προβάδισμα δυο τερμάτων.
Στο Β' ημίχρονο οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν σωστά τον αγώνα, πέτυχαν και 3ο γκολ και έφτασαν σχετικά εύκολα στην νίκη ενώ οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο τέλος σε 3-1 με το υπέροχο γκολ του Τσώκου που σούταρε σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου.

Γκολ και φάσεις:

Στο 9' σε έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Κούρτη ο Τσάγκος δεν μπόρεσε με προβολή να βρει την μπάλα που πέρασε λίγο άουτ.
Στο 26' σε φάουλ που εκτέλεσαν οι γηπεδούχοι έκαναν πολύ ωραία κομπίνα ο Μανδράκας με τον Κούρτη και ο Μπράχα  που ήταν ο τελικός αποδέκτης με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.
Στο 29' ο Νεσίμι βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα Διαμαντάρα προτίμησε να τον τριπλάρει και όχι να πλασάρει με αποτέλεσμα να τον προλάβει ο Παππάς και να απομακρύνει.
Στο 35' ο Κώστογλου πρόλαβε αρχικά τον Κούρτη και πέφτοντας στα πόδια του απέκρουσε προσωρινά και ο Μπράχα που καιροφυλακτούσε μπήκε στην φάση και κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Καρατζάς κάνοντας το 2-0.
Στο 50' ο Καρλής έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν βρέθηκε τετ α τετ με τον Κώστογλου πλάσαρε αλλά ο τερματοφύλακας του Αστέρα  σταμάτησε το σουτ που επιχείρησε ο επιθετικός των γηπεδούχων.
Στο 58' ακυρώθηκε με καθυστέρηση γκολ του Κούρτη ως οφσάιντ.
Στο 62' λόμπα του Τσάγκου πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 63' μετά από ωραία συνεργασία των γηπεδούχων ο Καρλής  σούταρε από το ύψος της περιοχής και έκανε το 3-0.
Στο 71' σουτ του  Κοτρώτσιου έξω από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ και την ίδια κατάληξη είχε και το απευθείας φάουλ του Σκριβάνου στο 79.
Στο 89' η άμυνα του Αυλωναρίου απομάκρυνε την μπάλα από την περιοχή της  και ο Τσώκος που ήταν λίγο μπροστά από το κέντρο του γηπέδου με ασύλληπτο σουτ την έστειλε στο δεξί γάμα της εστίας του Διαμαντάρα πετυχαίνοντας ένα εκπληκτικό γκολ κάνοντας το τελικό 3-1.

Διαιτησία: Πόγκας,  Κωνστάντιος - Ιωάννου

Αυλωνάρι (Βαγγέλης Ντόβολης):
Διαμαντάρα, Καράπας, Μπρεγκανάκου, Καρατζάς, Κοκκάλας, Παππάς, Μπράχα(85' Δήμου), Τσάγκος(71' Τσαλιαγκός), Καρλής(74' Λαθουράς), Κούρτης(79' Κούκης),Μανδράκας.




Αστέρας Βατώντα (Γιάννης Λεσγής): 
Κώστογλου, Κοτρώτσιος(77' Χρόνης), Κικίδης, Τσώκος, Ντούκα, Χασανλάρι, Γκέκας, Γούναρης(87' Σεϊτης), Ματράκας(83' Κατόλης), Σκριβάνος, Νεσίμι(57' Τζαφέρος).