Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εύκολη επικράτηση για την Αιδηψό 4-0 την Καστέλλα

 Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα η Αιδηψός επικράτησε με 4-0 της Καστέλλας εδραιώνοντας τη θέση της στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.
Οι παίχτες του Γ.Δημητρίου μπήκαν αποφασισμένοι να καθαρίσουν από νωρίς το παιχνίδι καταφέρνοντας στο 5΄ να ανοίξουν το σκορ με δυνατό σουτ του Α.Στεργίου.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν την Καστέλλα είδαν όμως δύο φορές σε προσπάθειες των Τ.Μπιμπάι στο 12΄ και Α.Στεργίου στο 15΄ τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Ζένελι.
Η Αιδηψός διπλασίασε τα τερματά της στο 25΄ με πέναλτι που κέρδισε ο Α.Στεργίου και εκτέλεσε ο Τ.Μπιμπάι.
Στην επανάληψη το σκηνικό του παιχνιδιού δεν άλλαξε με τους γηπεδούχους να ψάχνουν το τρίτο γκολ και την Καστέλλα να μην μπορεί να αντιδράσει έχοντας παθητικό ρόλο στο παιχνίδι.
Η Αιδηψός στο 77΄ με πλασέ του Α.Μπιμπάι έκανε τα τερματά της τρία βάζοντας ουσιαστικά τέλος στο παιχνίδι.
Λίγο πριν το τέλος ο Τ.Μπιμπάι πλάσαρε ο Ζένελι απέκρουσε με τον Φαράντο να παίρνει το ριμπάουντ και με κεφαλιά να γράφει το 4-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΟ Αιδηψού: Κυριάκου, Σαββόπουλος (85′ Φαράντος), Καραγκούνης, Καππές, Γλύκος, Ηλ. Στεργίου, Σαμπάι (60′ Παπατζίκος), Νίκ. Αναγνώστου, Αντρ. Μπιμπάι  (80′ Μηλόπουλος), Τίτο Μπιμπάι, Αργ. Στεργίου.

ΑΠΟ Καστέλλας: Ζενέλι, Παυλίδης (80′ Δημόπουλος), Λαμάι, Οσμάνι, Κουβούσης, Βλάχος (85′ Καλυβίτης), Εμμανουέλ (65′ Βάσσος), Λεοντής (46′ Χρυσικός), Παπαδόπουλος, Αν. Γραμματικόγιαννης, Αρχοντούλης.