Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Απόλλων Ερέτριας-Α.Ο.Χαλκίς:Νίκησε και ελπίζει ο Α.Ο.Χ.

 Τη νίκη με 0-1 πήρε ο Α.Ο.Χ. απέναντι στον Απόλλων στο Ενωσιακό μένοντας ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής στη γ΄ εθνική.
Σε ένα παιχνίδι που σε πολλά διαστήματα είχαμε πολλά νεύρα μεταξύ των παιχτών ο Α.Ο.Χ. κατάφερε να υποτάξει τον μαχητικό Απόλλων παίρνοντας; τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Πιο ζωηρά ξεκίνησε το παιχνίδι η ομάδα του Δ.Βαλκάνου με τον Μώρο στο 15΄ να σκοράρει έπειτα από κάθετη πάσα του Τόρα το γκολ όμως να ακυρώνεται θεωρώντας ο επόπτης πως ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.
Ο Απόλλων συνέχισε να πατάει καλύτερα με την κεφαλιά του Κόντου στο 23΄ να περνάει δίπλα από τα δοκάρια του Μπάνκοφ.
Μετά το πρώτο μισάωρο η Χαλκίδα ισορρόπησε παίρνοντας μέτρα στο γήπεδο απειλώντας την εστία του Ναβροζίδη.
Στο 38΄ η κεφαλιά του Ντάμπου πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Ναβροζίδη και ένα λεπτό αργότερα ο πορτιέρο των γηπεδούχων είπε όχι στο δυνατό σουτ του Παποαδάκη.
Πέντε λεπτά μετά την ανάπαυλα ο Α.Ο.Χ. ευτύχησε να ανοίξει το σκορ.
Ο Ντάμπος εκτέλεσε το κόρνερ η μπάλα έφθασε στον Μίτσκοφ ο οποίος δέχτηκε το μαρκάρισμα του Ζαχαρόπουλου με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παναγιωτόπουλος νικώντας τον Ναβροζίδη βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ.
Ο Απόλλων στη συνέχεια προσπάθησε να αντιδράσει με τον Τόρα να μη βρίσκει στόχο σε δύο περιπτώσεις βλέποντας τη μπάλα να περνάει έξω από τα δοκάρια του Μπάνκοφ.
Με τη Χαλκίδα να φυλάει περισσότερο τα νώτα της κύλησε το παιχνίδι ως τη λήξη με τον Παπαδάκη στο 80΄ να σουτάρει δυνατά η μπάλα να βρίσκει σε σώματα αμυντικών και να φεύγει κόρνερ.
Μετά το σημερινό τρίποντο η Χαλκίδα έχει ακόμη τέσσερις τελικούς αρχής γενομένης του αγώνα με τους Αγίους Αναργύρους την επόμενη αγωνιστική στο Δημοτικό της Χαλκίδας.

Απόλλων Ερέτριας: Ναβροζίδης Μπαλόζι Ζαχαρόπουλος (59΄Κορακιανίτης) Σμπιλήρης Κοντός Καλοχωρίδης Αντζέλι Σέολ (80΄Πετράκης) Τσίγκας Τόρα Μώρος

Α.Ο.Χαλκίς: Μπάνκοφ Μίτσκοφ Αγγελής Σχίζας Μπαντούνας Σιλιγαρδάκης Παπαδάκης (90΄Κολοβός) Σπυράκης Τσδαγκάροφ (89΄Ρούμπος) Ντάμπος (80΄Παλαιολόγος) Παναγιωτόπουλος