Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στον αέρα το βορειοευβοιώτικο ντέρμπι Ιστιαίας –Δόξας Προκοπίου


Τι και αν η Ιστιαία μέχρι το 90 είχε προβάδισμα στο σκορ με 1-0.
Τι και αν όλα έδειχναν πως θα παρέμενε πρωτοπόρος και μάλιστα με διαφορά.

Στις καθυστερήσεις ένα γεγονός ήταν ικανό να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα, στην κυριολεξία.
Στο 92΄συγκεκριμένα ο κος Φώτης είδε πέναλτι  υπέρ των φιλοξενούμενων, σε πτώση παίκτη της Δόξας  μέσα στην περιοχή όπως όλοι νομίσαμε, ή σε χέρι όπως ισχυρίζονται  κάποιοι!
Το γεγονός ήταν αρκετό να ξεσηκώσει σύρραξη μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και παίκτη (Τσιπτής)  της Δόξας να βρίσκεται στο έδαφος με τραύμα πάνω από το μάτι, από ρίψη αντικειμένου (πέτρα κατα την αναφορά του διαιτητη στο φύλλο αγώνος) από τις εξέδρες και με ασθενοφόρο να τον παραλαμβάνει και να τον οδηγεί στο ΚΥ Ιστιαίας και απο εκεί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, αλλά και τους Πετή και Τσούπρο να βλέπου κόκκινη κάρτα.

Περιμέναμε στο γήπεδο περίπου δύο ώρες για να δούμε τελικά τι έγραψε ο κος Φώτης στο φύλλο αγώνος.
Σε αυτό αναφέρεται το γεγονός της σύρραξης μετά την υπόδειξη πέναλτι, αλλά και πως ο Τσιπτής (που ήταν στον πάγκο των φιλοξενούμενων ενώ είχε δεί νωρίτερα την κόκκινη κάρτα, στο 50 συγκεκριμένα)  πως δέχθηκε πέτρα στον κρόταφο από την κερκίδα των γηπεδούχων.

Νομίζουμε δεν αξίζει να αναφερθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού, μιας και το πολύ ωραίο γκολ του Σπύρου Τσώνου δεν έδωσε τίποτα, τελικά, στο αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα.

Σημασία έχει πως ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στις καθυστερήσεις, πυροδότησε την σύρραξη αλλά και το γεγονός πως βρέθηκε ένας…. «ανόητος» και ουσιαστικά με την ρίψη αντικειμένου στο γήπεδο, αντικείμενο που βρήκε στο πρόσωπο τον Τσιπτσή, κατάστρεψε την προσπάθεια της ομάδας της Ιστιαίας να ξαναστηθεί στα γήπεδα μετά την αποχή της κατά μια αγωνιστική περίοδο.

Μια ομάδα που η πόλη της Ιστιαίας αξίζει να έχει και πρέπει να έχει, μια ομάδα που μόνο  στο γήπεδο  πρέπει να δείξει αν αξίζει να διακριθεί ή όχι.

Σήμερα η Ιστιαία έχασε το παιχνίδι 0-3 λόγω της διακοπής του. Και θα χάσει από ότι φαίνεται και άλλους τρείς βαθμούς ποινή.

Εμείς τι άλλο να πούμε; Όσους και αν δυσαρεστήσουμε όμως, δεν

μπορούμε να μη πούμε πως τα γεγονότα που συνέβησαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν τιμούν ούτε την Ιστιαία, ούτε την Δόξα. Αλλά και ο ανεγκέφαλος «φίλαθλος» που βοήθησε στο κατρακύλισμα της προσπάθειας μιας ομάδας ανθρώπων (παικτών, παραγόντων, φροντιστών, φιλάθλων) στην πιθανή αυριανή κατάληξη να μην υπάρχει ομάδα της Ιστιαίας, πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά.
Γιατί όλοι στη μικρή κοινωνία που ζούμε έχουμε όνομα !

Να ευχηθούμε περαστικά στον Τσιπτσή που τραυματίστηκε στη διάρκεια της σύρραξης.